La nova iniciativa 'El Prior fa de les seves' va convocar unes 100 persones divendres passat a Mas Trucafort de Falset, i “els millors cellers de la comarca”, segons l’organització. Hi va assistir fins i tot el prescriptor Andrés Proensa, amic personal de l’enòleg Sisco Perelló, exCeller de Capçanes i actualmente a La Cova dels Vins. Segons Sandra Aulló, “el més important de la vetllada, però, va ser el fet que cellerers i amants del vi van poder compartir no només el tast convencional, sino xerrada, sopar i gintònic final”. Aulló afegeix: “Vaja, la idea era que els ‘de a peu’ es poguéssin barrejar entre els qui fan que dia a dia gaudeixin dels àpats, de les converses, de les estones….amb els seus vins”. S’hi va fer “un sopar selectiu” per a un centenar de persones en el que “es va fugir de tapes i foies i tothom es va enamorar del gigot al forn i del pastís de pastanaga i nous… i van poder combatre el fred de la nit amb una sopa de brossa, un altre encert del xef, en Roger Felip, de´n Mas Trucafort”. Des de l’organització també s’apunta que “estava previst acabar la festa a les 11pm, hora en la que començava la Nit de les Garnatxes, però el Prior va haver de posar ordre vora la una de la matinada…”
dimarts, 8 de maig del 2012
'El Prior fa de les seves' aplega un centenar de persones
La nova iniciativa 'El Prior fa de les seves' va convocar unes 100 persones divendres passat a Mas Trucafort de Falset, i “els millors cellers de la comarca”, segons l’organització. Hi va assistir fins i tot el prescriptor Andrés Proensa, amic personal de l’enòleg Sisco Perelló, exCeller de Capçanes i actualmente a La Cova dels Vins. Segons Sandra Aulló, “el més important de la vetllada, però, va ser el fet que cellerers i amants del vi van poder compartir no només el tast convencional, sino xerrada, sopar i gintònic final”. Aulló afegeix: “Vaja, la idea era que els ‘de a peu’ es poguéssin barrejar entre els qui fan que dia a dia gaudeixin dels àpats, de les converses, de les estones….amb els seus vins”. S’hi va fer “un sopar selectiu” per a un centenar de persones en el que “es va fugir de tapes i foies i tothom es va enamorar del gigot al forn i del pastís de pastanaga i nous… i van poder combatre el fred de la nit amb una sopa de brossa, un altre encert del xef, en Roger Felip, de´n Mas Trucafort”. Des de l’organització també s’apunta que “estava previst acabar la festa a les 11pm, hora en la que començava la Nit de les Garnatxes, però el Prior va haver de posar ordre vora la una de la matinada…”
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Quina barra, aixo del prior fa des seves deu ser ironic....s'en deu fotre dels de Capçanes
ResponEliminasaps, jo hi vaig ser, no soc de Capçanes, i et sorprendra molt el que dire pero la festa va estar super be, evidentment ni de bon tros amb la magnitud de la vostra! i hi va haver molt bon rotllo, no hi havien vins de la cova, i nomes es van parlar coses bones de Capçanes per part de tothom. Un gran respecte per la vostra festa...de fet, al final algú va cridar (no dire el nom) TOTS CAP A LA NIT DE LES GARNATXES!
ResponEliminaPotser fora bo no tenir tanta mala llet...?
aixo no es tenir mala llet, es ser realiste, quan un es molt mala persona sembra, i per sort ara recull
ResponEliminaAlgu em pot dir els cellers que hi van anar? Es curiositat i res mes
ResponElimina