Dissabte passat va tenir lloc una
nova edició de la jornada enogastronòmica “Tastos i Maridatges” als jardins de
la Finca Nadal de la Boadella de Caves Nadal, que enguany va celebrar la seva
vuitena edició. La jornada de dissabte va estar marcada per una gran afluència
de públic assistent (més de 200 persones) que van poder gaudir d’une selecció
d’exquisideses gastronòmiques. Mentre que l’esdevenimet de dissabte estava
obert al públic en general, la jornada es va repetir ahir dilluns pel sector
professional (restauració i comerç especialitzat) repetint la fòrmula d’exit
d’assistents (més de 400 persones). Aquesta segona jornada de caire professional
pretén ser “un punt de trobada entre proveïdors i clients potencials amb
l’objectiu de dinamitzar i promoure els contactes professionals del sector
gastronòmic en general”. Tant dissabte com dilluns, els assistents “van poder
gaudir d’autèntiques joies gastronòmiques i van tenir la oportunitat de
maridar-les amb els caves Reserva i Gran Reserva, així com els vins blancs
Nobles de Nadal, entre els quals hi havia el Nadal Xarel·lo 2011, recentment
guardonat amb la medalla de platí al millor vi blanc de xarel·lo del Penedès”.
Els
expositors van ser:
ADOLFO SÁDABA. Conserves selectes
de la Ribera Navarra.
IMPERIA FOIE GRAS. Especialistes
en l’elaboració de foie gras
ESPINALER. Conserves de peix i
marisc procedents de Galicia
CAN PUJOL. Elaboració de
formatges de cabra i ovella
MITJANS. Rostits i embotits
típics de casa nostre
5J JABUGO. Deveses, alzines un
entorn perfecta per la cria de porc ibèric pur
ILLA DE RIU. Arroç d’alta
qualitat
FORN PARÉS. Varietats de pans, de
llevats natural, panses, fruits secs….
OLI COCONS. Oli extraverge de la
varietat arbequina
FLOR DEL DELTA. Flor de sal de
Les Salines de la Trinitat
J. MILÀ. Carns d’excel·lents qualitats
CASA BOIX. Especialitzats en
pernil cuit, ibèric i de gall d’indi
ADAMAS. La joia del caviar italià
LES GARRIGUES. Fruits secs,
salats, torrats, caramel·litzats…
FORMATGES DE MAHÓN. Varietat de
formatges de llet de vaca, de Menorca
CAN BECH. Melmelades de fruites
LADUC. Solucions gastronòmiques
innovadores: Brotxetes, sushi, canapès…
CASA GRAUPERA. Metres neulers des
de 1895
CASANELLA XOCOLATERS. Obrador
artesà de crackànies, bombons
CAFÈS I TES CORNELLÀ. Un punt
especial
RIERA. Vaixella, coberteria i
decoració
ATALIS.MENORCA. Sals de bany,
sabons de vi i cava
CERABELLA. Cerers des de 1862
DECO HOME AND GARDEN. Mantells, plats i
tovallons de disseny d’un sol ús
BACKSTAGE. Centre d’Estètica de
referència a Barcelona
RIEDEL. Cada varietat de raïm
necessita d’una copa diferent
CAVES NADAL. Caves, vins blancs
nobles i balsàmics de collita pròpia
“Tastos i Maridatges” forma part
d’un ampli programa anual d’activitats que Nadal edita i organitza amb
l’objectiu d’apropar al públic en general el món del vi i el cava i la
gastronomia. Cursos de tast, astronomia, narracions de contes eròtics amb
xocolata, rostits per les festes de Nadal o la marxa nòrdica del proper 9 de
juny són algunes de les activitats programades per aquest 2012. Per més
informació sobre les activitats amics@nadal.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada