dimarts, 15 de maig de 2012

600 persones, als Tastos i Maridatges de Nadal





Dissabte passat va tenir lloc una nova edició de la jornada enogastronòmica “Tastos i Maridatges” als jardins de la Finca Nadal de la Boadella de Caves Nadal, que enguany va celebrar la seva vuitena edició. La jornada de dissabte va estar marcada per una gran afluència de públic assistent (més de 200 persones) que van poder gaudir d’une selecció d’exquisideses gastronòmiques. Mentre que l’esdevenimet de dissabte estava obert al públic en general, la jornada es va repetir ahir dilluns pel sector professional (restauració i comerç especialitzat) repetint la fòrmula d’exit d’assistents (més de 400 persones). Aquesta segona jornada de caire professional pretén ser “un punt de trobada entre proveïdors i clients potencials amb l’objectiu de dinamitzar i promoure els contactes professionals del sector gastronòmic en general”. Tant dissabte com dilluns, els assistents “van poder gaudir d’autèntiques joies gastronòmiques i van tenir la oportunitat de maridar-les amb els caves Reserva i Gran Reserva, així com els vins blancs Nobles de Nadal, entre els quals hi havia el Nadal Xarel·lo 2011, recentment guardonat amb la medalla de platí al millor vi blanc de xarel·lo del Penedès”.

Els expositors van ser:

ADOLFO SÁDABA. Conserves selectes de la Ribera Navarra.
IMPERIA FOIE GRAS. Especialistes en l’elaboració de foie gras
ESPINALER. Conserves de peix i marisc procedents de Galicia
CAN PUJOL. Elaboració de formatges de cabra i ovella
MITJANS. Rostits i embotits típics de casa nostre
5J JABUGO. Deveses, alzines un entorn perfecta per la cria de porc ibèric pur
ILLA DE RIU. Arroç d’alta qualitat
FORN PARÉS. Varietats de pans, de llevats natural, panses, fruits secs….
OLI COCONS. Oli extraverge de la varietat arbequina
FLOR DEL DELTA. Flor de sal de Les Salines de la Trinitat
J. MILÀ. Carns d’excel·lents qualitats
CASA BOIX. Especialitzats en pernil cuit, ibèric i de gall d’indi
            ADAMAS. La joia del caviar italià
LES GARRIGUES. Fruits secs, salats, torrats, caramel·litzats…
FORMATGES DE MAHÓN. Varietat de formatges de llet de vaca, de Menorca
CAN BECH. Melmelades de fruites
LADUC. Solucions gastronòmiques innovadores: Brotxetes, sushi, canapès…
CASA GRAUPERA. Metres neulers des de 1895
CASANELLA XOCOLATERS. Obrador artesà de crackànies, bombons
CAFÈS I TES CORNELLÀ. Un punt especial
RIERA. Vaixella, coberteria i decoració
ATALIS.MENORCA. Sals de bany, sabons de vi i cava
CERABELLA. Cerers des de 1862
DECO HOME AND GARDEN. Mantells, plats i tovallons de disseny d’un sol ús
BACKSTAGE. Centre d’Estètica de referència a Barcelona
RIEDEL. Cada varietat de raïm necessita d’una copa diferent
CAVES NADAL. Caves, vins blancs nobles i balsàmics de collita pròpia


“Tastos i Maridatges” forma part d’un ampli programa anual d’activitats que Nadal edita i organitza amb l’objectiu d’apropar al públic en general el món del vi i el cava i la gastronomia. Cursos de tast, astronomia, narracions de contes eròtics amb xocolata, rostits per les festes de Nadal o la marxa nòrdica del proper 9 de juny són algunes de les activitats programades per aquest 2012. Per més informació sobre les activitats amics@nadal.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada