dijous, 31 de maig de 2012

Navarra, Austràlia, Vilanova i El Vendrell





Aquest dimecres a la nit he tingut la sort de tastar a cegues dos grans vins en companyia d'Albert Jané (Acústic) i Joan Roca (Avgvstvs). El tast ha estat sopant un menú degustació preparat pel xef vilafranquí Miquel Sòria al seu sensacional restaurant vendrellenc (http://www.restaurantmiquelsoria.com). Selectes gambes de Villanova i intensíssims popets de primera tria vilanovins acabats de pescar, superbes sardines marinades amb vinagre Forvm de chardonnay (servides en llauna de conserva i damunt un mantell de paper de diari tarragoní), mandonguilla de pollastre ecològic, petxina de pelegrí amb escuma, rèmol apetxinat en el seu punt exacte de cocció i maduixes amb el nou vinagre Forvm de merlot (tota una primícia) ha estat el menú que hem acompanyat d'un gran Chivite Colección 125 aniversario Reserva 2005 (un vi madur de tall clàssic però posat al dia, amb bona fusta, molt bebible i amb notes a regalèssia) i d'un vi també molt interessant i del 2005 però de les antípodes: un Bress Heath Cote Shiraz (Victoria) de 13,5º amb notables notes balsàmiques a eucaliptus i xocolota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada