Els cellers de l'Alt Camp de la Denominació
d’Origen Tarragona “continuen treballant per donar a conèixer la seva oferta
enoturística entre el públic interessat en aquest món”, segons s’ha informat
des de la DO Tarragona. Els cellers Mas Vicenç, Vinya Janine i Vinícola de
Nulles han aprofitat el mes de març per reprendre activitats relacionades amb
l'enoturisme que ja havien fet en d'altres ocasions.
Així, Mas Vicenç va organitzar el
diumenge 3 de març una nova edició del Walk & Wine, una iniciativa que té
com a objectiu donar a conèixer els vins d'aquest celler tot practicant el
nordic walking entre vinyes i menjant els plats preparats en aquesta ocasió pel
restaurant el Trispolet de Valls.
Per la seva banda, el celler Vinya
Janine de Rodonyà, després del precedent del curs de fotografia
"Wine&Photo" organitzat a la tardor, ha preparat un segon curs de
fotografia amb Gemma Fotocoach, que en aquest cas porta el nom de "Tenim ganes
de FotoPrimavera". Tindrà lloc demà dissabte 9 de març, i a més anirà
acompanyat d'una calçotada i una visita guiada al Castell de Rodonyà de la mà
d'Isidre Pastor Batalla (historiador i arqueòleg).
També el divendres 1 de març va
començar una nova temporada de la Vinitcultura a la Catedral del Vi de Nulles,
Celler Modernista on es produeixen els vins i caves sota la marca Adernats de
la Vinícola de Nulles. Aquest 2013 es preveu ampliar la freqüència de
celebració de la Vinitcultura d'una a dues jornades al mes, a més d'introduir
novetats en l'activitat i nous menús maridatge entre altres sorpreses.
L'activitat fins al mes d'abril se solaparà amb l'exitosa proposta "Un dia
a Nulles", que durant la temporada de calçotades ofereix la possibilitat
de visitar el celler, cultius ecològics de calçots, fer un tast de vins i cava
i acabar amb una calçotada a l'interior de la Catedral del Vi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada