De sis de la tarda
a vuit del vespre es fa avui a La Farmàcia Vinoteca del Vendrell un tast de
vins del Baix Penedès adreçat a persones vinculades amb el món del vi i el de
la comunicació (especialment els canals 2.0). Així mateix, també comptaran amb la presència
de productors i elaboradors del territori, així com sumillers i enòlegs.
Els objectius
principals que s’han proposat assolir amb aquesta iniciativa són “potenciar el
coneixement dels vins del Baix Penedès i contribuir a l’aposta pels nostres
productes de proximitat, oferir un espai d’intercanvi d’opinions i informació
entre periodistes i productors, i aprofitar els canals de difusió derivats del
món 2.0”.
En aquest sentit, han creat el hashtag #ChefSumiller a Twitter i Instagram per compartint
els vostres comentaris i imatges. Es mostren convençuts que “serà una trobada
enriquidora per tots i que ajudarà a augmentar el coneixement dels nostres vins”.
Es podrà tastar els caves Tres Naus Brut Nature Reserva, Tres Naus Brut Rosat, Castell
de Grabuac Barrica. 2007 Brut Nature Ecològic de Cavas Suriol i el Partida de Creus, cava en punta experimental.
Els vins seran Barthomeus Rosat i Negre, un vi experimental de Mil.liari, el Blanc
de Vinyater (natural) i Garrut de Partida Creus, Sicus Xarel·lo Vermell i
Monastrell, Jané Ventura Malvasia de Sitges, Còsmic: Sauvignon Blanc i Cabernet
Franc i el Sumoll negre Capvespre. També se serviran els escumosos IOMUS,
Sumoll Cryo. 100% Sumoll, IOMUS, Sumoll Blanc de Noirs. 100% Sumoll i IOMUS,
Sumoll Clàssic. 100% Sumoll; la cervesa Negra Reptilian envellida en bóta de
vermut blanc i els formatges i embotits de Cansaladeria Xarcuteria Arroyo (El
Vendrell) i la Formatgeria Marval (El Vendrell).
Bon treball dels sumillers de la zona, donant a conèixer els productes més autòctons i menys coneguts del territori! Parabems!
ResponEliminaTambé cal agrair l'esforç fet pels productors i la bona entesa col·lectiva al territori
ResponElimina