dissabte, 23 de març del 2013

Vins molt especials en un tast 2.0 al Vendrell



De sis de la tarda a vuit del vespre es fa avui a La Farmàcia Vinoteca del Vendrell un tast de vins del Baix Penedès adreçat a persones vinculades amb el món del vi i el de la comunicació (especialment els canals 2.0).  Així mateix, també comptaran amb la presència de productors i elaboradors del territori, així com sumillers i enòlegs.
Els objectius principals que s’han proposat assolir amb aquesta iniciativa són “potenciar el coneixement dels vins del Baix Penedès i contribuir a l’aposta pels nostres productes de proximitat, oferir un espai d’intercanvi d’opinions i informació entre periodistes i productors, i aprofitar els canals de difusió derivats del món 2.0”. En aquest sentit, han creat el hashtag #ChefSumiller a Twitter i Instagram per compartint els vostres comentaris i imatges. Es mostren convençuts que “serà una trobada enriquidora per tots i que ajudarà a augmentar el coneixement dels nostres vins”. Es podrà tastar els caves Tres Naus Brut Nature Reserva, Tres Naus Brut Rosat, Castell de Grabuac Barrica. 2007 Brut Nature Ecològic de Cavas Suriol i el  Partida de Creus, cava en punta experimental. Els vins seran Barthomeus Rosat i Negre, un vi experimental de Mil.liari, el Blanc de Vinyater (natural) i Garrut de Partida Creus, Sicus Xarel·lo Vermell i Monastrell, Jané Ventura Malvasia de Sitges, Còsmic: Sauvignon Blanc i Cabernet Franc i el Sumoll negre Capvespre. També se serviran els escumosos IOMUS, Sumoll Cryo. 100% Sumoll, IOMUS, Sumoll Blanc de Noirs. 100% Sumoll i IOMUS, Sumoll Clàssic. 100% Sumoll; la cervesa Negra Reptilian envellida en bóta de vermut blanc i els formatges i embotits de Cansaladeria Xarcuteria Arroyo (El Vendrell) i la Formatgeria Marval (El Vendrell).

2 comentaris:

  1. Bon treball dels sumillers de la zona, donant a conèixer els productes més autòctons i menys coneguts del territori! Parabems!

    ResponElimina
  2. També cal agrair l'esforç fet pels productors i la bona entesa col·lectiva al territori

    ResponElimina