dilluns, 25 de març del 2013

Els vins Infinitus estrenen nova imatge




La gamma de vins Infinitus, del grup cellerer Família Martínez Bujanda, ha renovat la seva imatge “per adaptar-se a les noves tendències del mercat”. Amb un disseny “més innovador” volen  potenciar la imatge del vi al mercat internacional, on exporta més d'un 60% de la seva producció. Infinitus, la gamma de vins varietals joves amb una gran càrrega de fruita, ha renovat la seva imatge amb un disseny que el celler titlla d’"elegant i modern".
El disseny inclou a tots els vins que la marca Infinitus té al mercat, entre els quals es troben Infinitus Syrah, Chardonnay o Tempranillo. I canvia no solament el disseny de l'etiqueta sinó també la càpsula que passa a ser de complex. Per la seva banda, Infinitus Moscatell, l'últim vi presentat pel celler conserva el seu disseny original, diferent a la resta de la família. Són “
vins vanguardistes que parlen nous llenguatges per a persones a les quals agrada  improvisar, atrevir-se i descobrir noves sensacions”. Les noves presentacions ja estan disponibles per a l'anyada 2012, i es presentaran a més en les properes fires en les quals Família Martínez Bujanda estarà present aquest any: Prowein a Alemanya, Fenavín, (al maig a Ciudad Real) i Vinexpo, el proper mes de juny a Bordeus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada