dimarts, 26 de març de 2013

Trencaclosques, un blanc amb ànima de negre, la novetat de Pascona



Toni Ripoll va presentar ahir al Bar à Vins de la Fàbrica Moritz de Barcelona la darrera gran novetat del celler Pascona (DO Montsant). Es tracta del Trencaclosques 2012, un vi elaborat amb la varietat syrah que Ripoll qualifica com a “suau, fresc i elegant”. Afegeix que “la seva senzillesa el fa diferent, és un vi blanc amb ànima de negre”. També apunta que “és un vi que ens transporta a l’origen del raïm”. El recomana com a vi d’aperitiu, ja que “és molt fresc i elegant, i suggereix un plat lleuger”. D'aquesta primera anyada només s’han elaborat 2.500 ampolles. Toni Ripoll descriu el Trencaclosques com un vi amb “aromes de gran intensitat que aporten records de llaminadures, com piruletes, i molta fruita vermella”. Pel que fa a l’entrada en boca, apunta que “resulta molt agradable, golós i amb molta frescor. És un vi suau”. Toni Ripoll també afirma que aquest blanc de noirs de syrah és “natural, sense carbonis ni productes químics”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada