divendres, 15 de març de 2013

Formatges i vins, a Vila Viniteca amb Eva Vila


Dirigit per Eva Vila, Vila Viniteca ofereix de nou a onze de la nit del 22 de març una ‘Ràpida introducció al món dels formatges’ que es maridarà amb els vins Lusco Albariño 2011 (DO Rías Baixas), Lustau Pedro Ximénez San Emilio (DO Jerez-Xérès-Sherry) i Kreydenweiss Riesling Andlau 2011 (AOC Alsace). La degustació de formatges es farà classificats segons el tipus de llet, maduració, escorça, pasta… També s’oferiran pistes per acompanyar-los amb vins, confitures, fruita seca i pans. Es tastaran els formatges: Burrata de Bari, Castilblanco Cuadrado, Abbaye de Tamie, St. Felicien Fermier, Or Blanc de Corroncui, Cheddar madurado, Beaufort, Gouda Farmstead, Sovrano, Zelu Koloria, Crozier Blue i també es catarà el millor formatge del món segons el World Chesse Awards de Londres también se tastarà el el millor formatge del món segons el World Chesse Awards de Londres. Tots els tastos es realitzen amb copes Riedel de diferents tipus. Van adreçats a grups d'aproximadament 15 persones. Les places són limitades. El preu és de 65€. (socis de «El Club»: 55€).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada