dimarts, 26 de març del 2013

Tot i la "ruptura" familiar, Agustí Torelló Mata diu que "el nostre esperit de treball, qualitat i tracte continuaran en la mateixa línia de sempre"



En el seu darrer número, el 48 (abril/maig del 2013), Planeta Vino d’Andrés Proensa (http://www.proensa.com/planetavino.php)  informa de la “ruptura” familiar al celler Agustí Torelló Mata de Sant Sadurní d’Anoia. Es diu, de manera un pèl ambigüa, que “es parla d’una ruptura entre dos dels quatre fills d’Agustí Torelló Mata, que hauria devingut arran de prendre partit per part del pare i en l’acomiadament fuminant del qui ha estat la cara i el director tècnic de la firma en els últims 20 anys”. En la informació de Planeta Vino també es cita una “gèlida carta” on el patriarca ha dit que “per motius estrictamente personals, el meu fill Agustí ha deixat l’empresa. Evidentment, lamentem la decisió presa però tingueu la garantia que el nostre esperit de treball, qualitat i tracte continuaran en la mateixa línia de sempre”.
Fonts properes a la família Torelló afirmen, d'altra banda, que Agustí Torelló Sibill podria treure una marca pròpia de cava amb el seu fill, sota el nom de Torelló Roca, que elaboraria a l'antiga nau de la Burberry de Sant Sadurní d'Anoia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada