dilluns, 18 de març de 2013

Josep Foraster i platets gastronòmics, dimecres a la Taverna del Vinseum




La Taverna de Vinseum de Vilafranca del Penedès s’ha sumat al projecte Biblioteques amb D.O. oferint mes a mes una degustació de vins i caves dels cellers que col·laboren amb cadascuna de les biblioteques, maridant-los amb platets gastronòmics característics de les comarques que pertanyen a cadascuna de les diferents denominacions d’origen catalanes. El proper dimecres fan el tast amb maridatge del cicle Biblioteques amb DO, centrat en la D.O. Conca de Barberà, amb els vins del celler Josep Foraster. El tast començarà a dos quarts de nou de la nit, l’aforament es limita a 15 persones i el preu de la sessió s’ha fixat en 10 euros (9 euros pels Amics del Vinseum). Cal fer reserva prèvia a vinseum@vinseum.cat o bé trucant al 93 890 05 82. S’hi podrà tastar:


- Josep Foraster Negre Collita - Saltat de botifarra amb bolets i porro cruixent
- Josep Foraster Trepat - Peu de porc amb salsa de fruits vermells
- Josep Foraster Criança - Milfulls d'ànec i patata amb reducció de vi
- Josep Foraster Blanc del Coster - Escala de formatge fresc amb poma Granny Smith i codony.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada