Fotografia de Torelló |
Amb joies excepcionals
com el bordeus Pétrus de 1971, el xampany Delamote Blanc de Blancs Collection
1988, el penedès Carles Esteva 2007 Vila Viniteca Col·lecció 75 aniversari, l’estratosfèric
Château d’Yquem de 1976, el PX Casa del Inca, el Barbadillo Manzanilla en rama ‘saca
de otoño’ 2012, el Marc de Bourgogne Domaine de la Romanée Conti 1985, el
Pingus del 2005 en format magnum o el Berthet-Bondet Château Chalon han
protagonitzat, al costat de grans formatges i d’altres productes gourmet, com tòfones
de Terol i Catalunya, la llarga inauguració aquest dimarts de la nova sala de
tast de Vila Viniteca a Barcelona. A la inauguració s’ha convidat exclusivament
els membres de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia. La proposta enogastronòmica s'ha batejat amb el títol de 'Llet i raïm'.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada