dilluns, 18 de març de 2013

Què hi ha darrera un plat i un vi baixpenedenc?, demà al celler d'Avgvstvs amb Terra i Taula




Sota el títol de ‘Què hi ha darrera d’un plat’, l’Associació Terra i Taula organitza per a les set de la tarda de demà dimarts a l’espai enoturístic Entrevinyes del celler de Sant Vicenç de Calders Avgvstvs-Forvm un acte de maridatge enogastronòmic amb voluntat pedagògica. Hi participen els restaurants Lo Mam, Ull de Llebre, Vell Papiol i El Bosc amb una creació per establiment. També hi haurà l’oli d’oliva Torclvm de Jordi Pascual (La Bisbal del Penedès), el calçot del Montmell de Jaume Solé (la Juncosa del Montmell), ous i espinacs ecològics de Daniel Mercader (Camp de la Sort de Bonastre) i el formatge artesà de Joan Martí (Formatgeria Marvall del Vendrell). Tot plegat es regarà amb l’Avgvstvs Xarel·lo 2011, el Garrut de Partida Creus, el cava Jané Ventura Gran Reserva Do Brut Nature 2008 de Jané Ventura i el Sicus Xarel·lo Vermell 2011. La iniciativa s’ofereix per 15 euros. Cal fer reserves al 977666910, o bé a través del correu electrònic info&terraitaula.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada