Sota el títol de ‘Què hi ha darrera d’un plat’,
l’Associació Terra i Taula organitza per a les set de la tarda de demà dimarts a
l’espai enoturístic Entrevinyes del celler de Sant Vicenç de Calders Avgvstvs-Forvm
un acte de maridatge enogastronòmic amb voluntat pedagògica. Hi participen els
restaurants Lo Mam, Ull de Llebre, Vell Papiol i El Bosc amb una creació per
establiment. També hi haurà l’oli d’oliva Torclvm de Jordi Pascual (La Bisbal
del Penedès), el calçot del Montmell de Jaume Solé (la Juncosa del Montmell),
ous i espinacs ecològics de Daniel Mercader (Camp de la Sort de Bonastre) i el
formatge artesà de Joan Martí (Formatgeria Marvall del Vendrell). Tot plegat es
regarà amb l’Avgvstvs Xarel·lo 2011, el Garrut de Partida Creus, el cava Jané
Ventura Gran Reserva Do Brut Nature 2008 de Jané Ventura i el Sicus Xarel·lo
Vermell 2011. La iniciativa s’ofereix
per 15 euros. Cal fer reserves al 977666910, o bé a través del correu electrònic
info&terraitaula.cat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada