dilluns, 4 de març de 2013

Ecomundis presenta la nova col·lecció de guies i anuncia la celebració de la nova Fira dels Vins ecològics, naturals i biodinàmics de Barcelona


Ecomundis Editorial presenta a les set de la tarda de demà dimarts a El Corte Inglés de Portal de l'Àngel de Barcelona la quarta publicació de la seva col·lecció de Guies Vinum Nature, dedicades als vins de producció ecològica, natural i biodinàmica. Concretament en aquesta edición, el seu autor i promotor Pablo Chamorro introduirà a moltes de les novetats que aquesta nova edició inclou. Destaca un nou sistema de comunicar l'avaluació de la qualitat dels vins tastats a cegues, en lloc del sistema convencional de puntuació dels vins.  El sistema que, segons l'autor, és “més just amb la diversitat del consumidor i dels vins”, els classifica en tres grups: pàmpol daurat, grana i verd. També s’inclou informació sobre els Guardons VN "HOJA DORADA" i els Guardons VN "ACCIÓN SOSTENIBLE", que es varen lliurar el passat mes de novembre en el marc de l'EcosostenibleWine. També hi ha nous apartats introductoris amb les col·laboracions de Juan Echanove, Cristina Alcalà, Ismael Prados, Joan Rubió, Alfredo Maestro,  Xavi Nolla, Òscar Bosquet i Jordi Querol entre d'altres participacions. Aquesta guia va dirigida a tot aquell que desitgi localitzar i degustar els vins ecològics de major qualitat i saber, d'una vegada per totes, cóm s'interpreten en un vi els conceptes ecològic, biodinàmic, natural o sostenible. “Amb capítols de clara vocació amena i didàctica i amena, el lector trobarà el catàleg Vinum Nature, la major quantitat de referències ecològiques mai reunida al nostre país”, afirma el seu promotor.
La guia, d'abast estatal, ha estat dissenyada amb una petjada de carboni molt  reduïda i editada amb paper reciclat i impresa tintes vegetals. De disseny acurat i innovador quan a la disposició de  les imatges de les ampolles de vi en prestatgeries. L'editorial farà diverses presentacions, entre les quals destaquem la d'aquest mateix dimarts dia 5, amb la presència i degustació final de vins del celler Parés Baltà.  L’altre presentació es farà a la Fira FENAVIN (Ciudad Real) el dia 7 de maig, a les 10h.
D’altra banda, el 20 de març a MonVíninic, Ecomundis desvetllarà també els detalls de la nova Fira VN-bcn, la Fira dels Vins ecològics, naturals i Biodinàmics de Barcelona. És un show-room professional i una mostra oberta al públic que es celebrarà per primera vegada a la Cúpula de les Arenas abans d'arribar l'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada