dimarts, 1 de maig del 2012

Elogis i agraïments a Francesc Blanch, a la web de la Cooperativa de Capçanes



Després de mesos de polèmiques i irregularitats que van forçar la realització d'una auditoria interna, la Cooperativa de Capçanes ha triat una nova junta directiva. Marcel Ferrer ha substituït com a president a Francesc Blanch, qui ha ocupat el càrrec durant els últims 32 anys. La caiguda de les vendes per la crisi, els endarreriments acumulats en els pagaments als prop de 80 socis productors i suposades irregularitats que han desembocat en la sortida de la Cooperativa del gerent, Pere Pellejà; d'un dels enòlegs, Francesc Perelló, i de la responsable de relacions públiques i comunicació, Sandra Aulló, han generat un notable clima de crispació. La fins ara modèlica Cooperativa de Capçanes, fundada el 1933 per famílies d'aquest municipi de la comarca del Priorat, va tancar l'últim exercici amb una facturació de 3,1 milions d'euros i una producció propera a les 900.000 ampolles. Als socis encara se'ls deu part de la collita del 2008. La de Capçanes, que s'ha singularitzat internacionalment gràcies al seu vi kosher, és el celler més destacat quant a volum d'ampolles de la DO Montsant. 
La Cooperativa, però, vol girar full. A la pàgina web de la Cooperativa de Capçanes (http://www.cellercapcanes.com/es/noticia/francesc-blanch-malet-deja-la-presidencia-abriendo-paso-las-nuevas-generaciones) s'afirma, textualment, que "després de 32 anys de servei a la Cooperativa, el Sr. Francesc Blanch Malet deixa la presidència obrint pas a les noves generacions. Volem agrair-li la il·lusió, l’esforç i la dedicació, que ha mostrat durant aquest llarg període en el que ha situat, el nostre Celler i els nostres vins, en una reconeguda posició arreu del món". S'afegeix que "tot canvi representa l´entrada de gent nova i, en representació seva, el nou president, Marcel Ferré Coll, vol agrair a tot els nostres socis, proveïdors, treballadors de la casa, clients i amics en general, la seva fidelitat durant tots aquests anys i aprofitar per convidar-vos a la 6a Nit de les Garnatxes, que tindrà lloc el proper 4 de maig, a les 23h. al Celller de Capçanes".

8 comentaris:

  1. En Marcel sera, segur, un digne sucesor del Blanch. Com a soci, dir que tenim un munt de collites endarrerides, pero que desqualificar qui ja no hi és no ens farà tirar endavant ni ser millors persones. Aqui hi ha un responsable que ha portat al celler a tornar a signar un crèdit hipotecari i que tornem a tenir l´aigua al coll: Pere Peleja.Un home que va reconeixer davant la Junta haver mogut grans quantitats de calers negres. ON SON? Al seu xalet?
    Cada dia m´ho pregunto quan hi passo per davant.

    ResponElimina
  2. increible ¡¡¡¡¡!!!!!
    Tinc a les meves mans una targeta del sisco Perello, de quan cobraba de capçanes, teclejo el seu número, 600807325, i no surt cap referencia de l'empresa que pagaba el movil, Celler de Capçanes.........
    mireu a Google, es divertit, la realitat supera la ficció, manda huevosssssss

    ResponElimina
  3. a aquest que escriu sobre en Perelló... que has anat a escola, nen? No saps escriure amb correcció...? que trist. Ah, i dedica´t a fer coses mes productives que trucar a movils d´empresa de gent que ja no hi treballa... que no tens feina?
    per cert, sort a en Marcel! Li cal....

    ResponElimina
  4. Alguna falta hi ha, però vec que no entens el que he fet, he mirat a google hi he vist que el senyor Sisco feia servir el mòbil d’empresa pels seus negocis particulars, no per l’empresa que el pagava, ademes hi ha altres que encara han escrit mes malament i ningú els hi ha dit res, ademes hem sona molt estrany que desitgis sort al Marcel.

    ResponElimina
  5. mira, desitjo sort al Marcel perque vull que aixo tiri endavant...prou fomuts estem. I amb gent com tu que no para de remenar la troca, no anem a millor... no creus que es hora de seguir el nostre cami?
    loq ue dius del google es totalment incongruent i ni tens proves. Perds qualsevol credibilitat. Jo nomes aconsello tothom que cal mirar endavant, no enrera. I quan et parlo sobre escriure NO em refereixo a les faltes d´ortografia, que jo tambe en faig, sino a lo dels huevos".
    Hi ha altres expressions.
    res mes, bona sort a tu tambe.

    ResponElimina
  6. Que no tinc proves? manda huevoooosssss, només cal teclejar aquest numero a google, i les proves salten a la vista, no fotem, o no tas dignat a posar aquest numero de mòbil al buscador, no hem facis riure, al menys el Marcel i d'altres van reconèixer que estaven equivocats, no se quines proves vols? si aixo no es una prova...........

    ResponElimina
  7. http://www.importgenius.com/suppliers/la-cova-del-vins
    http://es.panjiva.com/Manufacturers-Of/cova
    aqui ni han unes de les dos primeres pagines de l buscadot, el telefon era de Capçanes, els beneficis del sisco

    ResponElimina
  8. I el Blanch ho sabia tot i ho consentia! Quins collons! Es molt gros el que ens ha passat i el Blanch es un pocavergonya que amenaçava a tothom que li poses pals al Sisco i a la Sandra.

    ResponElimina