dimecres, 6 de març del 2013

Neix el Xef i Sumiller a Casa Teva


“Estalviar-se els mals de caps d’organitzar un esdeveniment a casa, no haver de pensar en quins plats cuinar ni haver-se de preocupar de comprar els ingredients. Oferir els mateixos resultats que trobaríem en un restaurant, fins i tot oblidant-nos d’haver de recollir la cuina. O organitzar un tast de vins a casa i sorprendre els nostres convidats amb la presència d’un sumiller professional. Aquestes possibilitats, que fins ara només es podien aconseguir sortint de casa, es poden gaudir al nostre domicili gràcies al serveis de Xef i Sumiller a Casa Teva”.  Xef i Sumiller a Casa Teva és una innovadora proposta nascuda al Baix Penedès que ofereix la possibilitat de disposar d’un autèntic xef que ens cuini per a un grup de persones, oferir-les un menú de plats tradicionals o d’avantguarda, amb productes de la màxima qualitat, i preparar-ho tot a la cuina de casa sense haver-se de preocupar de res. I, al mateix temps, poder organitzar un tast de vins conduit per un expert sommelier
Els serveis inclouen la compra dels ingredients, l’elaboració al propi domicili del client, i fins i tot la recollida i neteja de la cuina, sense que l’amfitrió s’hagi de preocupar de res, oferint una solució professional a l’organització d’esdeveniments particulars que requereixen de molts preparatius previs. Al mateix temps, Xef i Sumiller també ofereix tasts de vins a domicili adreçats a grups de persones, de manera que no s’hagi de sortir de casa per gaudir d’una bona vetllada, en les mateixes condicions que si s'estigués en un autèntic restaurant.
El servei s’adreça tant a grups grans com petits, i va des de menús de cuina tradicional a creacions culinàries d’avantguarda. Els preus estan en funció de les necessitats i pressupost del client. Es pot contactar amb Xef i Sumiller a Casa Teva per organitzar des d'un senzill Tast de Vins entre amics a un esdeveniment especial que inclogui un elaborat Menú Degustació amb Maridatge de Vins. L’objectiu final és “preparar un esdeveniment al propi domicili sense que els amfitrions s’hagin de preocupar de res”. I per això, Xef i Sumiller ofereix des del disseny dels menús en funció dels gustos del client, passant per la compra dels ingredients necessaris, l’elaboració dels plats a la cuina, la selecció de vins per maridar els plats, la conducció dels tastos i fins i tot l’aportació dels utensilis necessaris per cuinar o aportar algun detall decoratiu en cas que sigui necessari.
Els serveis de Xef i Sumiller a Casa Teva estan avalats pel seu responsable, Tomàs Cuadrado, xef professional que gestiona la Vinoteca La Farmàcia del Vendrell amb una reconeguda i premiada trajectòria en el món dels sumillers: Nas d’Or l’any 2009 i finalista per la província de Tarragona el 2011 i el 2012, Premi Cartaví 2012, així com altres guardons, a més de una àmplia experiència en el món de la gastronomia.  Es pot contactar amb Xef i Sumiller a Casa Teva a través de la seva pàgina web (www.chefysumilleradomicilio.com), per correu electrònic (chefysumiller@chefysumilleradomicilio.com), telefònicament (665 533 546) o mitjançant els perfils socials www.facebook.com/chefysumiller i www.twitter.com/ChefSumiller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada