divendres, 8 de març de 2013

Monvínic compara les bombolles catalanes amb les de la Champagne


Amb la masterclass ‘Cava i Champagne, l’univers de les bombolles’, Monvínic vol proposar, d’una manera “senzilla i accessible”, una comparació entre les dues denominacions de vi escumós amb més tradició del món del vi, i que són les que més quantitat d’ampolles produeixen cada any. En repassaran el mètode d’elaboració i les principals característiques a l’hora de gaudir-los, tot fent èmfasi en les diferències i similituds. També s’oferiran dos escumosos catalans no emparats per la DO Cava (las qual no s'adverteix a la pàgina web de Monvínic). La masterclass es farà el 14 de març.
Pel que fa a la DO Cava es podran tastar els productes Agustí Torelló Brut Reserva (xarel·lo, macabeu i parellada), Recaredo Brut Nature Gran Reserva 2007 (xarel·lo, macabeu i parellada) i Can Ràfols dels Caus Parisad Brut 2003 (xarel·lo, chardonnay i macabeu). També es tastaran els escumosos elaborats al Penedès Raventós i Blanc de Nit Rosat 2010 (macabeu, xarel·lo, parellada i monastrell) i Mas Bertran Balma Brut Nature 2010 (DO Penedès). Pel que fa als xampanys, s’oferirà Claude Cazals Blanc de blancs Carte d’Or (chardonnay), André Clouet Blanc de Noirs Grand Cru Bouzy Millesimé 2002 (pinot noir), Christophe Mignon Blanc de Noirs Coup de Foudre (pinot meunier), Paul Bara Grand Rosé de Bouzy (pinot noir) i Möet et Chandon  Brut Imperial (pinot noir, pinot meunier i chardonnay). La masterclass s’ofereix per 55 € per persona (IVA inclòs).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada