dissabte, 14 de juliol de 2012

‘Restilling’ de l’etiqueta del Cava Sumarroca Brut Nature Gran Reserva i activitats enoturístiques




Sumarroca ha decidit posar en marxa la seva Newsletter, que mensualment informarà de les actualitats, notícies, novetats de producte o esdeveniments vinculats al celler penedesenc. En la seva primera Newsletter informen del nou ‘restilling’ de l’etiqueta del Cava Sumarroca Brut Nature Gran Reserva. És Un cava elaborat amb raïms macabeu, xarel·lo, parellada i chardonnay procedents de les seves finques Molí Coloma i Sabartés, amb una criança mitjana de 36 mesos. També aprofiten per oferir “un món d'experiències i emocions relacionades amb la cultura del vi” en el marc de la seva aposta ecoturística. Per consultar les seves activitats enoturístiques podeu fer-ho a través del següent enllaç: http://www.sumarroca.es/cat/Activitats/De-la-vinya-a-la-taula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada