dilluns, 16 de juliol del 2012

Dissabte arrenca amb Pedro Javier González i Horacio Fumero el Festival de Música a les Vinyes


El Festival de Música a les Vinyes arriba a la desena edició, Per celebrar-ho, proposa dos concerts amb unes formacions de luxe, tot remarcant dos grans contrabaixistes. Aquest proper dissabte 21 de juliol, un duet on les cordes del guitarrista flamenc Pedro Javier González i el contrabaix del mestre del jazz Horacio Fumero, portaran de viatge cap al sud. Faran un diàleg on els temes de conversa seran el tango, la milonga, la buleria i altres estils amb aires del sud, tractats des de la improvisació jazzística. El prestigi d’aquests dos músics no és més que la conseqüència lògica d’una tècnica i un feeling excepcionals. El so flamenc de González, càlid i mediterrani, combina perfectament amb el contrabaix de Fumero, ple de jazz i de les essències folklòriques de l’Argentina, i crea una autèntica fusió musical. En el segon concert del X Festival de Música a les Vinyes, el dissabte 28 de juliol, Susana Sheiman & Ignasi Terraza Trio & Raynald Colom presentaran Swing Appeal, un treball que pot satisfer els paladars jazzístics més exigents i un ampli públic amb ganes de bona música. I després de cada actuació, hi haurà la tradicional degustació de caves de Subirats i repetirem la novetat amb èxit dels darrers anys de la combinació amb Préssec d’Ordal. Tots dos concerts començaran puntualment a les 10 de la nit.

Es poden comprar les entrades per al Festival de Música a les Vinyes a internet, al web del Patronat de Turisme de Subirats http://www.turismesubirats.cat. També es poden adquirir als següents punts de venda: Botiga Discostar (Vilafranca del Penedès), Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia, Centre d’Interpretació del Castell de Gelida, Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (CIARGA), Centre d’Informació del Castell de Penyafort, Oficina de Turisme de Subirats i Museu d’Esperanto de Subirats. El mateix dia del Festival també serà possible la compra d’entrades amb una hora d’antelació i fins 15 minuts abans de l’inici dels concerts, en el cas d’haver-hi localitats disponibles. L’import de les entrades són 15 euros pel concert “Viatge al Sud” Horacio Romero i Pedro Javier González i 20 euros per gaudir de l’espectacle “Swing Appeal” Susana Sheiman & Ignasi Terraza Trio & Raynald Colom. És possible assistir als dos concerts amb un import reduït amb un tíquet combinat de 25 euros.

Amb aquest cartell internacional de gran qualitat l’esdeveniment vol continuar situant-se “com un dels festivals d’estiu de petit format de referència al Penedès. El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada