dimarts, 3 de juliol del 2012

El Festival de Música a les Vinyes de Subirats vol atraure turistes allotjats al Garraf




El Patronat de Turisme de Subirats ha iniciat una campanya per atraure els turistes allotjats als establiments hotelers de la Costa del Garraf amb motiu del Festival de Música a les Vinyes que se celebrarà el 21 i 28 de juliol a Torre-ramona (Subirats). Des de l'organmització s'afirma que la millora de de les comunicacions entre poblacions com Sitges i Vilanova i la Geltrú i l’interior del Penedès, gràcies a la nova carretera C-15 inaugurada fa uns mesos, ha fet intensificar la difusió dels atractius turístics de la Capital de la Vinya mitjançant l’oferta de venda d’entrades als concerts des de diversos hotels de la Marina del Penedès com l’Hotel Estela Barcelona, l’Hotel Desitges o els establiments del grup Matas Arnalot Best Western Hotel Subur Maritim i Hotel Subur, entre d’altres. El Festival de Música a les Vinyes arriba a la desena edició amb dos concerts:

El dissabte 21 de juliol, un duet on les cordes del guitarrista flamenc Pedro Javier González i el contrabaix del mestre del jazz Horacio Fumero, oferiran un viatge cap al sud. Faran un diàleg on els temes de conversa seran el tango, la milonga, la buleria i altres estils amb aires del sud, tractats des de la improvisació jazzística. El prestigi d’aquests dos músics no és més que la conseqüència lògica d’una tècnica i un feeling excepcionals. El so flamenc de González, càlid i mediterrani, combina perfectament amb el contrabaix de Fumero, ple de jazz i de les essències folklòriques de l’Argentina, i crea una autèntica fusió musical. El dissabte 28 de juliol, Susana Sheiman & Ignasi Terraza Trio & Raynald Colom ens presentaran Swing Appeal, un treball que pot satisfer els paladars jazzístics més exigents i un ampli públic amb ganes de bona música. Susana Sheiman, amb una veu radiant i expansiva, ens delectarà amb una bona col.lecció de cançons plenes de swing i emoció. El trio funciona a la perfecció amb el cor i ànima del piano d’Ignasi Terraza, amb el desplegament rítmic del sòlid contrabaixista Pierre Boussaguet i del fi bateria Marc Miralta. A més, l’estel.lar trompeta de Raynald Colom completa tot un regal per a l’oïda.

I després de cada actuació, hi haurà la tradicional degustació de caves de Subirats i repetirem la novetat amb èxit dels darrers anys de la combinació amb Préssec d’Ordal. Tots dos concerts començaran puntualment a les 10 de la nit. El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada