dilluns, 23 de juliol del 2012

Neix Vinetur, la guia que aspira a liderar el sector del vi a Espanya

Vino Gallego, el diari digital d'informació vinícola referent a Galícia, ha informat avui que ha decidit fer "un pas endavant" i iniciar el seu procés d'expansió a nivell nacional. Després d'una trajectòria de cinc anys s'ha posat en marxa Vinetur, la revista digital que aspira a liderar el sector del vi a Espanya. I les xifres amb les quals neix no poden ser millors. Amb més de dos milions d'usuaris i més de 10 milions de pàgines vistes, Vinetur parteix amb més de 10.000 seguidors a les xarxes socials que avalen "la solidesa d'aquest projecte a llarg termini". “L'objectiu és oferir una web en espanyol en la qual l'usuari del vi, bé sigui aficionat, amant o professional, pugui trobar tota la informació que necessiti, ja sigui actualitat, notícies del sector, etc.”, explica Emanuel Casais, director de VGSC. Casais assegura que la marca ‘Vino Gallego’ seguirà funcionant en la comunitat que la va veure néixer però l'ampliació cap a la resta del territori nacional feia necessari crear una marca nova. De fet, el naixement de Vinetur coincideix amb l'entrada en el projecte d'un nou partner comercial, una empresa de Madrid que s'encarregarà de gestionar les àrees relatives al màrqueting del portal. I és que Vinetur neix com més que una web d'informació amb notícies i articles d'actualitat, ja que oferirà una guia online 2.0, una xarxa social de vins (blogs, vídeos, fotos,…) i una secció de comerç electrònic. De fet la Guia Vinetur de Turisme, Gastronomia i Vins és la gran novetat que s'oferirà en el llançament de Vinetur. Segons explica Casais, “en aquesta guia l'usuari podrà aportar els seus vins preferits, els llocs o establiments que recomana en els seus viatges o els seus plats i maridatges favorits de qualsevol punt d'Espanya”.
A més, Vinetur neix amb el suport d'una sòlida xarxa social amb més de 5.000 usuaris registrats, herència de vinogallego.com. Aquesta comunitat s'ha constituït al llarg del temps i funciona com "una veritable xarxa social especialitzada, orientada exclusivament al sector del vi i el seu entorn (gastronomia i enoturisme).
En ella, els usuaris poden publicar des d'un breu comentari fins a un post o una notícia completa del sector vinícola, passant per vídeos, fotos o esdeveniments o properes activitats, "la qual cosa contribuirà a convertir-se en un veritable canal de difusió i dinamització d'un sector tan important per a l'economia a Espanya". Més informació a: www.vinetur.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada