A Can Morral del Molí (Ullastrell) s’ha presentat aquesta tarda el vi Martialis 2011. És un projecte de l'Artur Martínez (restaurant Capritx * Michelin), i Rafa Blanco (sommelier i propietari del restaurant La Terrassa del Museu), que s'han associat amb Xavier Morral, propietari d'una vinya d'Ullastrell, amb la idea de recuperar la tradició vitícola de la comarca del Vallès Occidental la qual, històricament, havia tingut una gran importància, segons ha informat Rafa Blanco. Aquesta iniciativa, impulsada des del sector privat, s'emmarca dins el projecte de Terrassa Gastronòmica, que dins els seus objectius es troba “la recuperació de productes agroalimentaris locals i desenvolupament d’accions de promoció i divulgació”.
dimarts, 31 de juliol del 2012
Martialis 2011 i la recuperació de la tradició vitícola del Vallès Occidental
A Can Morral del Molí (Ullastrell) s’ha presentat aquesta tarda el vi Martialis 2011. És un projecte de l'Artur Martínez (restaurant Capritx * Michelin), i Rafa Blanco (sommelier i propietari del restaurant La Terrassa del Museu), que s'han associat amb Xavier Morral, propietari d'una vinya d'Ullastrell, amb la idea de recuperar la tradició vitícola de la comarca del Vallès Occidental la qual, històricament, havia tingut una gran importància, segons ha informat Rafa Blanco. Aquesta iniciativa, impulsada des del sector privat, s'emmarca dins el projecte de Terrassa Gastronòmica, que dins els seus objectius es troba “la recuperació de productes agroalimentaris locals i desenvolupament d’accions de promoció i divulgació”.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada