dimarts, 31 de juliol del 2012

Neix el tercer fill del nou director general de Torres

Ahir dilluns va néixer a Xile el tercer fill, el primer nen, de qui el proxim 1 de setembre assumira la direcció general de Torres. El fill de Miquel Torres Maczassek es diu Miguel Sebastián Torres Andrews i va pesar 3,76 quilos en el moment de néixer. La mare, Sarah Andrews, es recupera molt bé després d'un part sense complicacions. Miquel Torres, que ja era pare de dues nenes, una de les quals també nascuda a Xile, ha manifestat que els fa "molta il·lusió" que el seu primer nen hagi nascut a Xile.

7 comentaris:

  1. No tinc paraules, Ramon! Felicitats pel naixement!
    Una abraçada,
    Joan

    ResponElimina
  2. Doncs mira, encara que no t'ho creguis, ha estat el segon post més llegit del dia, després de l'homenatge de Mas d'en Gil a Masia Barril, al meu bloc. A més, s'ha situat amb notable diferència en nombre de visites sobre el tercer. Segurament ens haurem de dedicar a la premsa rosa, no? Quan penjo notes de tast sobre vins sembla que això no interessi a ningú (si haig de fer cas de les visites que reben).

    ResponElimina
  3. Fa poc m'han fotut algunes clatellades en públic per vincular l'interès de les coswes que escric amb el nombre de lectors que tenen.
    No fem cas de la quantitat de visites i sí del que volem escriure. Amb tot el "carinyu" cap a la noticia de la premsa "rosa" (i no cal dir, la meva felicitació cap als feliços pares i avis!), aquí hi estem per una altra cosa!
    Salut!
    Joan

    ResponElimina
  4. Crec que el volum informatiu del meu bloc és prou elevat, així com el nivell de qualitat general. Això no treu que també pugui incloure noticies simpàtiques que ningú més publicaria i que no crec que afectin les "altres coses" més elevades. Aquests dies estic fent entrevistes estiuenques a famosos per La Vanguardia, algunes a humoristes i imitadors, però no per això ja he deixat de ser un periodista seriós, o si?

    ResponElimina
  5. Els periodistes de raça, Ramon, no duen adjectius. Són periodistes i prou. Tant li fa que escriguin del naixement del fill del nou director general de Torres o del boom del xarel.lo o facin entrevistes de famosos perquè és el que el seu diari demana quan apreta la calor i la gent vol llegir les pàgines estiuenques sota una olivera, morera o plàtan i molt mediterràniament.
    El que fan és bo, té un punt de vista propi, està ben escrit i, per tant, és elevat per definició.
    Tu ets un periodista de raça, Ramon. No et calen adjectius.
    Joan

    ResponElimina
  6. Cadascú acaba tenint el que es mereix, Ramon!
    Cuida't,
    Joan

    ResponElimina