El primer postgrau sobre
comunicació gastronòmica i enològica impartit a Barcelona arrencarà el proper mes
d'octubre a la Universitat Abat Oliba CEU. Alimentaria Exhibitions i la seva
principal capçalera, el saló Alimentaria, donen suoort a aquesta nova
iniciativa per “enfortir i professionalitzar la gestió del que ja és el primer
sector industrial de l'economia espanyola”. En opinió de J. Antoni Valls, director
general adjunt d'Alimentaria Exhibitions i membre del consell assessor del
postgrau, “la conceptualització d'aquest postgrau s'alinea amb l'estratègia
d'Alimentària, que és la d’anar sempre un pas més enllà per acompanyar i
projectar els interessos de la indústria agroalimentària i impulsar la màxima
professionalització i formació en aquest sector clau de l'economia”. Des d’Alimentyaria
Exhibitions es diu que en les últimes dues dècades, la gastronomia i l'enologia
s'han popularitzat com a activitats d'oci per al gran públic, que cada vegada
posseeix més coneixements i demanda millor informació, i com a sectors
industrials de primera índole per aportació a la riquesa del país.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada