dijous, 12 de juliol de 2012

Oxigen, la "reinvenció" del xarel·lo, avui a La Vanguardia


A la secció Viure de La Vanguardia signo avui dijous una informació, que trobo prou destacada, sobre el retorn a l'elaboració de vins de Can Pasqual de Gelida, el projecte de l'expresident del Consell Regulador de la DO Penedès, Francesc Pasqual. Afirmen que "aquest any 2011 un somni s'ha fet realitat, tornar a fer vi a partir del raïm de les vinyes de Can Pasqual".  També apunten que "després de 17 anys, hem reprès una activitat fortament vinculada a la nostra història familiar, i com sempre, ho hem fet buscant les millors condicions per oferir el millor producte". Des de Can Pasqual també s'afegeix que "la nostra il·lusió és compartir la nostra passió -el nostre ofici i el nostre paisatge- a través del fruit de la nostra feina". Què en penseu d'aquest antic Penedès que s'està posant al dia reinventant-se?

Oxigen, la “reinvención” del xarel·lo


Conscientes de que “la rentabilidad del sector no pasa su mejor momento” y de que “hay que buscar nuevos caminos y reinventarnos”, en la finca agrícola de Can Pasqual de Gelida (Alt Penedès), que data de 1531, han decidido volver a hacer vino. Han elaborado 3.800 botellas de Oxigen, un franco, fresco y cítrico xarel·lo del 2011. R. Francàs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada