dimecres, 4 de juliol del 2012

Aquest divendres es lliuren a L'Espluga de Francolí els premis del XXII Concurs de vins i caves de la DO Conca de Barberà


El restaurant Simó de Palau de L'Espluga de Francolí acollirà a dos quarts de deu de la nit d’aquest divendres el sopar del sector vitivinícola de la DO Conca de Barberà. A les 21.30 hi haurà la recepció amb una copa de cava rosat. Durant aquest sopar es farà l’entrega dels premis als vins guanyadors del XXII concurs i l’entrega del premi Jaume Ciurana a un dels cellers de la comarca. A més, l’acte anirà acompanyat de la música d’un quartet de corda de l’Escola de Música de Montblanc. S’ha anunciat la presència del director general de l’Incavi, Jordi Bort; el president del Consell Regulador de la DO Conca de Barberà, Carles Andreu, i els membres de la junta del Consell Regulador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada