El primer congrés internacional
sobre l’harmonia entre el vi i la gastronomia, el Wine & Culinary
International Forum, tindrà lloc a l’Hotel ME de Barcelona el diumenge 30
de setembre. Es compta amb un comitè assessor integrat per Josep Roca, François
Chartier, Nick Lander i Víctor de la Serna. S’ha elaborat un programa d’actes
amb el que “ens proposem estudiar les interaccions entre el vi i el menjar,
així com la complexitat d’ambdós en els menús gastronòmics”. Entre els diversos
i notables ponents que participaran en aquesta jornada, destaca la presència de
Gastón Acurio, que mostrarà els reptes del vi a la cuina de fusió; Josep Roca,
que presentarà les seves harmonies més audaces; François Chartier, que
explicarà la ciència aromàtica de la cuina i del vi; Alain Senderens, qui revelarà
les experiències en les que el vi ha inspirat alguns dels seus plats; així com
Víctor de la Serna, que entrevistarà al crític gastronòmic del Financial Times,
Nick Lander. A més a més, tindrà lloc un tast monogràfic dels vins de les Primum
Familiae Vini en aquest esdeveniment que
patrocina Torres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada