dimecres, 11 de juliol de 2012

Barcelona acull el primer congrés internacional sobre l’harmonia entre el vi i la gastronomia


El primer congrés internacional sobre l’harmonia entre el vi i la gastronomia, el Wine & Culinary International Forum, tindrà lloc a l’Hotel ME de Barcelona el diumenge 30 de setembre. Es compta amb un comitè assessor integrat per Josep Roca, François Chartier, Nick Lander i Víctor de la Serna. S’ha elaborat un programa d’actes amb el que “ens proposem estudiar les interaccions entre el vi i el menjar, així com la complexitat d’ambdós en els menús gastronòmics”. Entre els diversos i notables ponents que participaran en aquesta jornada, destaca la presència de Gastón Acurio, que mostrarà els reptes del vi a la cuina de fusió; Josep Roca, que presentarà les seves harmonies més audaces; François Chartier, que explicarà la ciència aromàtica de la cuina i del vi; Alain Senderens, qui revelarà les experiències en les que el vi ha inspirat alguns dels seus plats; així com Víctor de la Serna, que entrevistarà al crític gastronòmic del Financial Times, Nick Lander. A més a més, tindrà lloc un tast monogràfic dels vins de les Primum Familiae Vini en aquest esdeveniment que patrocina Torres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada