A causa de les consultes rebudes per la DO Empordà sobre la possible cancel·lació del tercer tast de vins al Cim del Puigmal arran dels grans incendis, el Consell Regulador de la Denominació d'Origen ha volgut confirmar aquest matí que manté l'activitat prevista per aquest diumenge, dia 29 de juliol: el tast al cim del Puigmal. Aquest any, la proposta "simbolitzarà d’una manera especial la unió dels cellers de la denominació i l’esperit de superació de la comarca després d'adversitats com el recent i devastador incendi que ha afectat l'Alt Empordà". El Consell Regulador de la DO Empordà organitza el darrer diumenge del mes de juliol la tercera edició del tast de vins al cim del Puigmal, la muntanya més alta de les comarques gironines amb gairebé 3.000 metres d'alçada (2.909,6 metres). "Es tracta d'un tast molt original i singular, una oportunitat única que permet fer una degustació de vins en un espai tant poc habitual com és el cim d'una gran muntanya", segons el Consell Regulador.
El tast compta enguany amb la participació d'una onzena de cellers: Arché Pagès, CanSais, Cooperatiu d'Espolla, Martí Fabra, Garriguella, Espelt Vitucultors, Gelamà, Mas Pòlit, Pere Guardiola, Vinyes dels Aspres i laVinyeta. Els cellers situaran una gran varietat de vins empordanesos al sostre de les comarques gironines. L'organització ha establert dos punts de sortida per organitzar la pujada al Coll de Fontalba: a les 5.45H des del camp de futbol del Palamós i a les 6.30H des de l'aparcament de l'entrada de Besalú. En aquest sentit, es demana als participants que s'agrupin en 4 o 5 persones per cotxe per tal de no col·lapsar la muntanya, on cap a les 8.30H s'iniciarà l'ascensió. Es recomana una preparació física mínima per realitzar l'activitat, amb 3 hores d'ascens i 2 de descens. Cal dur roba, calçat i mitjons adequats; portar l'esmorzar i el dinar; bastons, anorac, folre o impermeable; ulleres de sol i protecció solar i labial; cantimplora amb 1.5 litres d'aigua i farmaciola bàsica. El preu és de 5 euros per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya i de 3 euros pels participants que ja en tinguin. Més informació a www.doemporda.cat
El tast compta enguany amb la participació d'una onzena de cellers: Arché Pagès, CanSais, Cooperatiu d'Espolla, Martí Fabra, Garriguella, Espelt Vitucultors, Gelamà, Mas Pòlit, Pere Guardiola, Vinyes dels Aspres i laVinyeta. Els cellers situaran una gran varietat de vins empordanesos al sostre de les comarques gironines. L'organització ha establert dos punts de sortida per organitzar la pujada al Coll de Fontalba: a les 5.45H des del camp de futbol del Palamós i a les 6.30H des de l'aparcament de l'entrada de Besalú. En aquest sentit, es demana als participants que s'agrupin en 4 o 5 persones per cotxe per tal de no col·lapsar la muntanya, on cap a les 8.30H s'iniciarà l'ascensió. Es recomana una preparació física mínima per realitzar l'activitat, amb 3 hores d'ascens i 2 de descens. Cal dur roba, calçat i mitjons adequats; portar l'esmorzar i el dinar; bastons, anorac, folre o impermeable; ulleres de sol i protecció solar i labial; cantimplora amb 1.5 litres d'aigua i farmaciola bàsica. El preu és de 5 euros per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya i de 3 euros pels participants que ja en tinguin. Més informació a www.doemporda.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada