Mas Rodó Macabeu, amb 9,64 punts, es situa com el millor vi blanc del Penedès a la Guia de Vins de Catalunya 2013. Amb aquesta nova puntuació, el vi monovarietal Mas Rodó Macabeu (DO Penedès) es torna a situar entre els millors després d’haver obtingut fa uns mesos 91 punts a la prestigiosa i internacional Guía Parker en el darrer tast de Jay Miller per la revista americana ‘The Wine Advocate’. La Guia de Vins de Catalunya 2013, amb 9,64 punts, situa aquest monovarietal de Mas Rodó com el millor vi blanc del Penedès. Elaborat amb les vinyes més antigues, al punt més alt de la Finca de Mas Rodó a Sant Joan de Mediona (Alt Penedès) i a la vessant de muntanya es produeix un Mas Rodó Macabeu, un vi blanc d’alta graduació, qualitat i acidesa equilibrada, i elaborat només amb la verema seleccionada. La fermentació es fa en bóta nova de roure francès, amb dos mesos més d’envelliment, i el battonage a les mares. Com a resultat de tot aquest procés, el celler Mas Rodó obté aquest vi blanc “espectacular, llarg, rodó, afruitat, glicèrid i amb tocs fumats en el que s’identifica el particular terrer de muntanya de Mas Rodó.
“En plena crisi econòmica global, el celler Mas Rodó aposta per l’expansió internacional després d’aparèixer al mercat fa 3 anys oferint vins monovarietals de baixa producció i alta qualitat i aconseguint en poc temps reconeixements nacionals i internacionals”. A tancament del 2012, els vins Mas Rodó ja es comercialitzen presents a 8 països d’Europa, Àsia i Amèrica. El Celler de Sant Joan de Mediona es regeix per uns patrons de qualitat i imatge en tots els seus detalls. Més enllà dels vins i els seus guardons, Mas Rodó ha estat finalista dels Premis FAD d’Arquitectura Sostenible, l’han considerada una de las noves catedrals del vi a Espanya, segons la revista Epicur, i una dels 6 millors cellers de Catalunya per visitar, segons la publicació internacional Decanter. Aquest jove celler, també ha obtingut el primer premi Internacional pel seu conjunt d’etiquetes a Perswijn, Holanda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada