dimecres, 10 d’octubre del 2012

Es presenta en primícia un llibre sobre el cava obra de la sueca Anna Wallner



El llibre 'CAVA, Sparkling Happiness', de la sumiller de nacionalitat sueca, Anna Wallner, es va presentar en primícia i a nivell nacional dissabte passat, coincidint amb el Cavatast i l’inici de la Setmana del Cava. El llançament va tenir lloc al Centre d’Interpretació del Cava amb la presència de la seva autora, Anna Wallner així com del regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, Jep Bargalló; el president de la Confraria del Cava, Pere Bonet, i el president de la patronal Institut del Cava, Joan Amat. El llibre és un retrat dels diversos viatges que ha fet la seva autora a la regió del cava durant les diferents fases del procés d’elaboració, i “parla del cava de manera senzilla però a l’hora amb molt respecte i absoluta admiració, essent un fidel reflexa de la sensibilitat de la pròpia autora”. Durant la presentació, l’autora va explicar que va ser durant els seus estudis de sumilleria a la Universitat de Örebro i a la Universitat d’Estocolm quan va tenir el primer contacte directe amb el cava. Davant l’escassetat de informació i publicacions sobre el mateix, va ser quan va decidir iniciar el projecte del llibre. La primera edició ha estat publicada en anglès i en breu estarà disponible en castellà. L’interès pel llibre ja és tal que està en projecte traduïr-lo al xinès, danès i noruec. 'CAVA, Sparkling Happiness' és un llibre per a aprendre en profunditat a conèixer, entendre i a valorar el Cava com un vi de qualitat, molt divers i especialment versàtil. El llibre està disponible a llibreries i botigues especialitzades del Penedès, així com a la seu de l’Institut del Cava, a Sant Sadurní d'Anoia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada