La revista Der Feinschmecker va realitzar per al
seu número de gener un tast en què hi van participar 53 caves distribuïts a
Alemanya, i en què el celler familiar Finca Ca N'Estella va aconseguir la
segona posició. El seu Cava Rabetllat i Vidal Reserva de la Finca va ocupar el
podi juntament amb altres dos escumosos penedesencs: Balma Reserva Brut Nature
de Mas Bertran i Gramona Gran Reserva Brut (en primera i tercera posició
respectivament). A la crítica que acompanya els resultats del tast es realitzen
elogis per al Cava Rabetllat i Vidal Reserva de la Finca: "El buc insígnia
del celler Ca N'Estella substitueix la Parellada per la Chardonnay, i tot i
això no perd personalitat, té un estil similar a un Dom Pérignon ben madur, amb
tènues notes d'oxidació complementades amb aromes de mel, brioix, fruites grogues,
fum i pernil. Un vi impressionant (dos membres del comitè el van qualificar com
a "masculí"), amb una enorme longitud i un gran potencial, i,
definitivament, per prendre tot menjant, ja sigui amb petxines de pelegrí o amb gamba
mediterrània." El celler valora molt positivament aquest resultat, ja que “confirma
l'encert en la direcció tècnica i en la filosofia de treball que ha guiat el
seu camí des que van emprendre una nova etapa en els anys 90. Finca Ca
N'Estella espera que aquest bon resultat reforci les seves vendes a Alemanya,
ja que està convençut que valoracions com aquesta “contribuiran a assolir” les
seves expectatives en el mercat exterior, on el 2012 va créixer un 10% respecte
l'exercici 2011.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada