dimarts, 15 de gener del 2013

Alta Alella s'adhereix a Fivin


Alta Alella, un dels primers cellers de producció ecològica integral, s'ha adherit a la fundació Fivin “apostant per la defensa i promoció del consum responsable i moderat de vi”. Segons s’ha informat avui dimecres des de Fivin, el celler, elaborador també dels coneguts vins i caves Privat i propietat de l’enòleg i emprenedor Josep Maria Pujol-Busquets al costat de Cristina Guillén, basen actualment tota la producció en l'agricultura ecològica certificada, “conscients de mantenir una biodiversitat i un ecosistema agrícola equilibrats que respectin la flora i fauna autòctones del medi ambient”. Per a Josep Maria Pujol-Busquets, “és molt important posicionar el vi com un aliment ja que forma part de la nostra cultura, de la nostra història i està integrat en una dieta sana i equilibrada com és la Dieta Mediterrània i cal defensar-lo com a tal”. Fivin, des de la seva creació el 1992, ha orientat les seves activitats cap a la defensa, des d'un punt de vista mèdic, dels possibles efectes beneficiosos del consum moderat i responsable de vi sobre la salut. Gràcies a això, la societat és conscient dels aspectes positius del vi sobre la salut. Des de Fivin s’ha afegit que “la incorporació d'Alta Alella és important per a la Fundació en aquests moments difícils que travessa el país, ja que facilita que es puguin seguir desenvolupant labors per defensar el vi, al mateix temps que també s'intensifica la difusió i promoció de la producció ecològica per a l'elaboració de vins de qualitat, que al seu torn protegeixen i cuiden el medi ambient i ajuden a pal·liar el canvi climàtic”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada