Alta Alella, un
dels primers cellers de producció ecològica integral, s'ha adherit a la
fundació Fivin “apostant per la defensa i promoció del consum responsable i
moderat de vi”. Segons s’ha informat avui dimecres des de Fivin, el celler,
elaborador també dels coneguts vins i caves Privat i propietat de l’enòleg i
emprenedor Josep Maria Pujol-Busquets al costat de Cristina Guillén, basen
actualment tota la producció en l'agricultura ecològica certificada, “conscients
de mantenir una biodiversitat i un ecosistema agrícola equilibrats que
respectin la flora i fauna autòctones del medi ambient”. Per a Josep Maria
Pujol-Busquets, “és molt important posicionar el vi com un aliment ja que forma
part de la nostra cultura, de la nostra història i està integrat en una dieta
sana i equilibrada com és la Dieta Mediterrània i cal defensar-lo com a tal”.
Fivin, des de la seva creació el 1992, ha orientat les seves activitats cap a la
defensa, des d'un punt de vista mèdic, dels possibles efectes beneficiosos del
consum moderat i responsable de vi sobre la salut. Gràcies a això, la societat
és conscient dels aspectes positius del vi sobre la salut. Des de Fivin s’ha
afegit que “la incorporació d'Alta Alella és important per a la Fundació en
aquests moments difícils que travessa el país, ja que facilita que es puguin
seguir desenvolupant labors per defensar el vi, al mateix temps que també
s'intensifica la difusió i promoció de la producció ecològica per a
l'elaboració de vins de qualitat, que al seu torn protegeixen i cuiden el medi
ambient i ajuden a pal·liar el canvi climàtic”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada