El Clúster Innovi i la Denominació d’Origen Penedès organitzen per demà
dijous, 31 de gener, el curs ‘Lucha integral frente al carácter fenolado del
vino”. El curs es realitzarà a les instal·lacions del Centre Àgora, a la plaça
Àgora núm. 1, de Vilafranca del Penedès, en horari de 16:00 a 20:00 hores. Serà
impartit pel professor Antonio Palacios (Doctor en Biologia, especialista en
tècniques enològiques, expert en Microbiologia Fermentativa i Química de les alteracions
organoléptiques dels vins, Professor en la Universitat d'Enologia de La Rioja i
Director Tècnic de Laboratorios Excell Ibérica). Durant la ponència, que es
realitzarà de manera presencial, s'expondrà en detall el perill que representa
la Dekkera Brettanomices, processos
del tractament, la neteja i manteniment de les bótes, així com conèixer els
avenços en la desinfecció de bótes i processos fenolats en el vi que han anat
produint-se en els últims temps. El preu del curs pot ser bonificat íntegrament
per a les empreses mitjançant el Fons Social Europeu: Empreses: 295 € / alumne;
autònoms: 30% descompte i dsesempleats: 40% descompte
En el següent enllaç podeu veure un petit trailer de la ponència
realitzada. La podreu trobar a https://www.youtube.com/watch?v=-rDftQ4ZBU0.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada