dimecres, 30 de gener de 2013

Curs sobre la lluita davant el caràcter fenolat del vi, a Vilafranca

 

 El Clúster Innovi i la Denominació d’Origen Penedès organitzen per demà dijous, 31 de gener, el curs ‘Lucha integral frente al carácter fenolado del vino”. El curs es realitzarà a les instal·lacions del Centre Àgora, a la plaça Àgora núm. 1, de Vilafranca del Penedès, en horari de 16:00 a 20:00 hores. Serà impartit pel professor Antonio Palacios (Doctor en Biologia, especialista en tècniques enològiques, expert en Microbiologia Fermentativa i Química de les alteracions organoléptiques dels vins, Professor en la Universitat d'Enologia de La Rioja i Director Tècnic de Laboratorios Excell Ibérica). Durant la ponència, que es realitzarà de manera presencial, s'expondrà en detall el perill que representa la Dekkera Brettanomices, processos del tractament, la neteja i manteniment de les bótes, així com conèixer els avenços en la desinfecció de bótes i processos fenolats en el vi que han anat produint-se en els últims temps. El preu del curs pot ser bonificat íntegrament per a les empreses mitjançant el Fons Social Europeu: Empreses: 295 € / alumne; autònoms: 30% descompte i dsesempleats: 40% descompte
 En el següent enllaç podeu veure un petit trailer de la ponència realitzada. La podreu trobar a https://www.youtube.com/watch?v=-rDftQ4ZBU0.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada