Una vintena de sumillers i xefs de reconeguts i exclusius restaurants i hotels de Mònaco van participar ahir en un tast de vins de la DO Montsant a les instal·lacions del Parc Tecnològic del Vi de Falset, VITEC. Segons ha informat el Consell Regulador de la DO Montsant, un per un, els cellers Mas d’en Canonge, Baronia del Montsant, Comunica, Orto Vins i Alfredo Arribas van anar presentant els seus vins, amb acurades referències a les varietats, sòls, elaboracions i criances, davant d’aquests integrants de l’associació Monégasque de la Sommellerie. Cal tenir present que Mònaco i també França, s'afirma des de la DO Montsant, "són mercats oberts a noves propostes que els cellers de la DO Montsant volen aprofitar". En aquest cas, "posicionant-se en restaurants i hotels de prestigi interessats per la bona relació qualitat-preu dels vins de la DO i també per les referències més exclusives dels seus cellers". El tast d’ahir s’inclou en el 'wine tour' que aquests participants de l’Asociacion Monégasque de la Sommellerie estan fent per la comarca del Priorat, de la mà de l’empresa Vinos Ibéricos & Luxibérica. La seva estada a la comarca també els ha permès ja visitar alguns cellers de la DO Montsant.
dijous, 17 de gener del 2013
Sumillers i xefs de Mònaco, a la DO Montsant
Una vintena de sumillers i xefs de reconeguts i exclusius restaurants i hotels de Mònaco van participar ahir en un tast de vins de la DO Montsant a les instal·lacions del Parc Tecnològic del Vi de Falset, VITEC. Segons ha informat el Consell Regulador de la DO Montsant, un per un, els cellers Mas d’en Canonge, Baronia del Montsant, Comunica, Orto Vins i Alfredo Arribas van anar presentant els seus vins, amb acurades referències a les varietats, sòls, elaboracions i criances, davant d’aquests integrants de l’associació Monégasque de la Sommellerie. Cal tenir present que Mònaco i també França, s'afirma des de la DO Montsant, "són mercats oberts a noves propostes que els cellers de la DO Montsant volen aprofitar". En aquest cas, "posicionant-se en restaurants i hotels de prestigi interessats per la bona relació qualitat-preu dels vins de la DO i també per les referències més exclusives dels seus cellers". El tast d’ahir s’inclou en el 'wine tour' que aquests participants de l’Asociacion Monégasque de la Sommellerie estan fent per la comarca del Priorat, de la mà de l’empresa Vinos Ibéricos & Luxibérica. La seva estada a la comarca també els ha permès ja visitar alguns cellers de la DO Montsant.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada