dimecres, 9 de gener de 2013

Nadal dobla, pràcticament, la producció del seu xarel·lo
Nadal ha anunciat avui que treballa en la fase final de producció de l’anyada 2012 del “vi blanc noble” Nadal Xarel·lo, que sortirà al mercat a principi de febrer. El celler de Torrelavit va exhaurir abans de final d’any el Nadal Xarel·lo 2011, distingit amb l’única medalla de platí atorgada per l’Acadèmia Tastavins del Penedès en el 46è Concurs de Vins de Qualitat de la DO Penedès. De les 35.657 ampolles de xarel·lo 2011 que es van vendre durant l’any passat, Nadal incrementa la producció fins a les 50.666 ampolles, ja que la qualitat del raïm de collita pròpia del 2012 ha permès destinar una vinya més a l’elaboració d’aquest vi. La producció per hectàrea, inferior a la del 2011, i el grau sensiblement superior, han permès elaborar un vi “amb més cos i estructura”, segons Nadal.

2 comentaris:

  1. Sense ànims d'ofendre. Sort que van exhaurir la collita 2011, perque aquest vi no va aguantar res i a mitjans d'any ja no es podia beure degut a l'evolució que presentava. Esperem que aquest 2012 els hi surti millor.
    Salut

    ResponElimina
  2. Una de dos Ramon: o subscrius el contingut del comentari o se t'ha colat un anònim. No és de l'estil d'aquest blog acceptar comentaris d'aquest tipus

    ResponElimina