El Consell Regulador de la DO Penedès ha informat avui que els elaboradors
d’escumosos de la DO Penedès “veuen com cada dia s’amplien els horitzons del producte
i la seva percepció d’alta qualitat a l’exterior”. Ara, diuen, és el cas de Finlàndia, on s’ha obert un concurs
per a que empreses elaboradores de vi escumós de la DO Penedès presentin les
seves propostes per a poder entrar en el mercat finès el mes de Juliol. De l’escumós Penedès es demana que sigui
Extra Brut o Brut Natural, amb 20 mesos de fermentació en ampolla i
disponibilitat de volum estimat de 5.000 ampolles. Ja són deu les empreses que aposten per elaborar el vi
escumós sota el segell de la Denominació d’Origen Penedès, i es creu, que “amb
la nova normativa que s’està treballant per aquest tipus de vi, però sobretot
amb la il·lusió i esforç dels mateixos elaboradors, s’aconseguirà tenir una
bona representació a un gran nivell de qualitat definint així una identitat
territorial.”
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada