dijous, 24 de gener de 2013

Els escumosos de la DO Penedès “veuen com cada dia s’amplien els horitzons del producte i la seva percepció d’alta qualitat a l’exterior”


El Consell Regulador de la DO Penedès ha informat avui que els elaboradors d’escumosos de la DO Penedès “veuen com cada dia s’amplien els horitzons del producte i la seva percepció d’alta qualitat a l’exterior”.  Ara, diuen, és el cas de Finlàndia, on s’ha obert un concurs per a que empreses elaboradores de vi escumós de la DO Penedès presentin les seves propostes per a poder entrar en el mercat finès el mes de Juliol.  De l’escumós Penedès es demana que sigui Extra Brut o Brut Natural, amb 20 mesos de fermentació en ampolla i disponibilitat de volum estimat de 5.000 ampolles.  Ja són deu les empreses que aposten per elaborar el vi escumós sota el segell de la Denominació d’Origen Penedès, i es creu, que “amb la nova normativa que s’està treballant per aquest tipus de vi, però sobretot amb la il·lusió i esforç dels mateixos elaboradors, s’aconseguirà tenir una bona representació a un gran nivell de qualitat definint així una identitat territorial.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada