dijous, 3 de gener del 2013

El Sol i Serena de Vinebre, avui a La Vanguardia



El recuperat vimblanc de Vinebre Sol i Serena és protagonista avui a la secció enogastronòmica dels dijous a les pàgines del Viure de La Vanguardia. Recentment he pogut tastar una de les poques més de 600 ampolles que s'han elaborat, amb la varietat macabeu. És un dolç de la Ribera de l'Ebre però no és empalagós. Es nota la pansa i també la mel. Es un vi seriós que que “neix de la il·lusió per recuperar una de les tradicions del nostre poble”, afirmen des del celler. Tot i que hi ha qui ha dit que l'ampolla té un " disseny innovador" jo opino que és molt millorable. El seu preu és de 20 euros.

Molí de Rué de Vinebre recupera el vimblanc


La bodega Molí de Rué de Vinebre ha querido recuperar la tradición del vimblanc. Es un tradicional vino de pasas (Sol i Serena) en una edición limitada de 635 botelles que se ofrecen a 20 euros (en formato de 50cl.). Tradicionalmente se elaboraba para consumo propio y se servía como vino de postres en las grandes ocasiones. R. Francàs



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada