Can Blau, com s’ha informat avui des
del portal de la DO Montsant, ha estrenat recentment el seu nou celler, ubicat
al municipi del Molar. Tot i aquesta estrena, la relació de Can Blau amb la DO
Montsant ve de lluny. Fundat el 2003, el celler ja fa anys que elabora vins
sota l’empara de la DO. La diferència és que, fins ara, la vinificació de les
diferents referències de Can Blau es duia a terme a les instal·lacions d’un
altre celler de la denominació d’origen. Ara, però, el celler ja disposa de les
seves pròpies instal·lacions per elaborar uns vins que, sota la direcció de l’enòloga
Núria López Sarroca, han obtingut en els darrers anys diversos reconeixements.
Sense anar més lluny, el 2012, Blau era escollit millor vi de l’estat espanyol
per a la prestigiosa revista nord-americana Wine Spectator. A banda d’aquest,
el celler elabora altres vins com Can Blau i Mas de Can Blau, amb varietats com
la garnatxa negra, la carinyena i el syrah.
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada