divendres, 18 de gener de 2013

'Calçots entre copes', a Falset


L'Hotel Hostal Sport i la Cooperativa Falset Marçà han decidit sumar esforços per atraure visitants els mesos d’hivern al Priorat amb la posada en marxa d’una nova activitat que porta per nom ‘Calçots entre copes’. S’afirma que “aprofitant l’inici de la temporada del calçot i l’interès que desperta la ceba tendra entre els turistes i residents de les comarques de Tarragona, l’Hotel-Hostal Sport de Falset ha preparat un menú per a grups” que consisteix en calçots arrebossats amb maionesa de ceps, calçots amb romesco, graellada de carn amb patata al caliu i all-i-oli i flam casolà. El dinar que inclou pa i aigua es marida amb vi de la Cooperativa Falset Marçà.  La proposta gastronòmica inclou també una visita prèvia al celler de Falset per descobrir una de les Catedrals del Vi de Catalunya, obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí. El guiatge va a càrrec dels responsables d’enoturisme de la Cooperativa Falset Marçà i segueix el mateix patró de les visites que es realitzen periòdicament al celler: Recorregut per les instal·lacions on s’elaboren els vins i el vermut per descobrir l’arquitectura i les curiositats del vi i degustació de vins a la sala de tastos. Durant el recorregut, es poden veure les bótes artístiques intervingudes amb motiu dels 100 anys del celler – celebrats el 2012- i també un nou espai expositiu amb les anyades velles.  L’activitat està disponible sempre i quan s’hagi formalitzat prèviament la reserva a través del correu visita@etim.cat i els grups estiguin formats per un mínim de 15 persones. Per a grups de més de 20, el cost de l’activitat és inferior. El preu de sortida de “Calçots entre copes” és de 35 euros i inclou visita, degustació i dinar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada