L'Hotel Hostal Sport i la Cooperativa Falset Marçà han decidit sumar
esforços per atraure visitants els mesos d’hivern al Priorat amb la posada en
marxa d’una nova activitat que porta per nom ‘Calçots entre copes’. S’afirma
que “aprofitant l’inici de la temporada del calçot i l’interès que desperta la
ceba tendra entre els turistes i residents de les comarques de Tarragona,
l’Hotel-Hostal Sport de Falset ha preparat un menú per a grups” que consisteix en calçots
arrebossats amb maionesa de ceps, calçots amb romesco, graellada de carn amb
patata al caliu i all-i-oli i flam casolà. El dinar que inclou pa i aigua es
marida amb vi de la Cooperativa Falset Marçà. La proposta gastronòmica inclou també una visita prèvia al
celler de Falset per descobrir una de les Catedrals del Vi de Catalunya, obra
de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí. El guiatge va a
càrrec dels responsables d’enoturisme de la Cooperativa Falset Marçà i segueix
el mateix patró de les visites que es realitzen periòdicament al celler:
Recorregut per les instal·lacions on s’elaboren els vins i el vermut per
descobrir l’arquitectura i les curiositats del vi i degustació de vins a la sala de tastos. Durant el
recorregut, es poden veure les bótes artístiques intervingudes amb motiu dels
100 anys del celler – celebrats el 2012- i també un nou espai expositiu amb les
anyades velles. L’activitat està
disponible sempre i quan s’hagi formalitzat prèviament la reserva a través del
correu visita@etim.cat i els grups estiguin formats per un mínim de 15
persones. Per a grups de més de 20, el cost de l’activitat és inferior. El preu
de sortida de “Calçots entre copes” és de 35 euros i inclou visita, degustació
i dinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada