dimarts, 22 de gener del 2013

Freixenet "dóna la llauna" avui a Madrid


El Grup Freixenet presenta avui a Enofusión (Madrid Fusión) el tast ‘Els Blancs donen la llauna’. Freixenet afirma que “els blancs són els vins que major demanda estan generant, i les seves vendes, malgrat el descens generalitzat del consum de vi, augmenten”. S’afegeix des de la firma del barri de l’Estació de Sant Sadurní d’Anoia que “les diferents denominacions d'origen productores estan incrementant la seva quota de mercat, i el Grup Freixenet pretén demostrar-ho en aquest singular tast en la qual els blancs donen la llauna i vénen acompanyats per tapes elaborades amb productes en llauna”. Així, mitjançant una xerrada, Custodio López Zamarra descobrirà els secrets d'aquests vins blancs de vuit denominacions diferents en els quals el Grup Freixenet elabora, mentre Juan Antonio Medina presentarà les tapes. El tàndem és “un luxe, doncs els dos són exponents de l'excel·lència, cadascun en la seva tasca, del restaurant en el qual treballen, Zalacaín, un dels grans d'Espanya”. Per a l'elaboració d'aquest tapeo de “prestigi” s'ha comptat amb la col·laboració de Elite Gourmet, que ha participat amb els següents productes: pebrots, espàrrecs blancs i favetes baby (La Catedral de Navarra), oli d'oliva (La Boella), caviar (Caviar Tsar Nikolay), ventresca de bonítol fresc, musclos i escopinyes (Frinsa), i les terrines de rillette (oca ibèrica de devesa). Els vins blancs de Freixenet també podrà apreciar-se fins demà dimecres, 23 de gener, a l’Enobar. El cava Elyssia Gran Cuvée i els vins Morlanda Blanc (Viticultors del Priorat) i Creu de Lavit (de Segura Viudas) estaran distribuïts en diferents mostradors i identificats amb una fitxa de tast, que permetrà guiar i instruir al professional sobre els detalls més importants de cadascuna d'aquestes referències. A continuació us adjunto la relació de vins i tapes:

Vinos Blancos, presentados por Custodio López Zamarra 


Creu de Lavit, de Segura
Xarel·lo, 2010, D.O. PENEDES

Morlanda
Garnacha blanca y macabeo, 2011, D.O. C. PRIORAT

Fray Germán Sauvignon
Sauvignon Blanc, 2011, D.O. RUEDA

Vionta
Albariño, 2011, D.O.RIAS BAIXAS
Oroya
Airén, Macabeo y Moscatel de grano menudo, 2011. D.O. VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA

Katnook Riesling
Riesling, 2009, COONAWARRA, AUSTRALIA

Susana Sempre
Chardonnay, Prensal Blanc y Manto Negro, 2010, D.O VINOS DE LA TIERRA DE MALLORCA

Valdubón Verdejo
Verdejo, 2011, D.O. RUEDA


Tapas, presentadas por Juan Antonio Medina 


Berberechos Frinsa en su agua de cobertura con verduritas Mejillones Frinsa en escabeche con cebolla confitada sobre oblea de arroz frito, Crema fría de tomates verdes con ventresca Frinsa de bonito, Ensalada de habitas baby La Catedral de Navarra aliñadas con menta, Punta de esparrago blanco La Catedral de Navarra con sopa de guisantes al aroma de trufa, Tartar de lubina sobre tosta crujiente de pipas y caviar Tsar Nikolay, Pimientos caramelizados con rillette de Ganso Ibérico de Dehesa y Puré de coco en gelatina con aceite de oliva virgen extra La Boella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada