dilluns, 7 de gener del 2013

Es renova la junta directiva del Patronat de Turisme de Subirats, on s'incorpora Joan Carol, de Cellers Carol Vallès


A la darrera reunió de la junta directiva del Patronat de Turisme de Subirats (Alt Penedès) es va aprovar el nomenament d’Evarist Gisbert de l’Hotel-Restaurant Sol i Vi com a nou vicepresident i el de Montserrat Massana de la Casa de Turisme Rural Cal Masana de la Plaça com a nova tresorera de l’entitat, tots dos representants de les empreses subiratenques del sector de l’Allotjament i Restauració. Aquest relleu s’ha produït després que Pere Guilera, representant del sector de Vins i Caves, va deixar anteriorment la vicepresidència del Patronat de Turisme de Subirats, del qual era fundador juntament amb Joan Mata, representant del sector de l’Allotjament i Restauració, que també va deixar el càrrec. Després de ser-hi 11 anys al capdavant passen el relleu a la junta de l’entitat de la Capital de la Vinya que presideix Maria Teresa Catasús. També s’ha produït la substitució a l’àmbit privat del Patronat del vocal Pere Olivella del sector Allotjament i Restauració per Joan Carol del sector Vins i Caves.
El Patronat Municipal de Turisme de Subirats és un organisme autònom creat l’any 2001 per l’Ajuntament de Subirats amb l’objectiu de promocionar l’activitat turística al municipi. La seva seu és a l’Estació Vitivinícola de Lavern, nom amb el qual va ser rebatejat el 25 de març de 2001, l’edifici de l’estació de tren de rodalies de Lavern-Subirats, cedit a l’Ajuntament per RENFE/ADIF. Des del seu naixement el Patronat disposa d’una Oficina de Turisme situada a la seva seu de l’estació que forma part de la Xarxa de Serveis d’Informació, Difusió i Atenció Turística de Catalunya (IDAT), així com un Punt d’Informació Turística a Sant Pau d’Ordal (Subirats).

Són funcions del Patronat de Turisme de Subirats i de la seva Oficina de Turisme:
• Informació turística: Proporcionar per tots els canals disponibles l’adequada informació sobre els productes, serveis i recursos turístics, així com la seva correcta senyalització.
• Difusió turística: Interpretar, donar a conèixer, promocionar productes, serveis i recursos d’establiments turístics com caves i cellers, restaurants, allotjaments, rutes temàtiques, botigues especialitzades, empreses de serveis turístics, etc.
• Atenció turística: Facilitar qualsevol altra informació als visitants i consultes dels ciutadans que s’adrecen a l’Oficina de Turisme sobre serveis generals del municipi amb una atenció personalitzada i concreta a les seves necessitats.
• Dinamització turística: Relacionar i coordinar l’oferta d’empreses i establiments turístics i d’interès turístic existents en el municipi de Subirats, així com potenciar la prestació efectiva dels seus productes i serveis, sobre la base de l’optimització de sinèrgies. Entre les seves accions figura l’organització d’activitats com el Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme, Festival de Música a les Vinyes, Rutes Vitivinícoles de Subirats, Subirats en flor, rutes mensuals “Última Defensa de Barcelona” i “Torre-ramona: Sorprenent i misteriosa”, etc.

Junta directiva del Patronat de Turisme de Subirats:

Presidenta: Maria Teresa Catasús i Vilamós (Ajuntament: Regidora de Turisme)
Vicepresident: Evarist Gisbert i Aguilar (Allotjament i Restauració: Hotel-Restaurant Sol i Vi)
Tresorer: Montserrat Massana i Vendrell (Allotjament i Restauració: Casa de Turisme Rural Cal Masana de la Plaça)
Vocal: Eudald Massana i Noya (Vins i Caves: Vins i caves Eudald Massana i Noya)
Vocal: Joan Carol i Vallès (Vins i Caves: Cellers Carol Vallès)
Vocal: Pere Catasús i Vilamós (Viticultors i Pagesia: Associació de Productors del Préssec d’Ordal)
Vocal: Josep Massana i Borràs (Artistes i Artesans: Casa Taller Josep Massana)
Vocal: David de Yzaguirre i Melendres (Ajuntament: CIU)
Vocal: Carme Riba i Ferrer (Ajuntament: ERC)
Vocal: Mònica Albiol i Arasa (Ajuntament: CUP)
Vocal: Lluís Ràfols i Bages (Ajuntament: PSC)
Vocal: Dolors Morera i Solà (Ajuntament: PP)
Secretària: Yolanda Olivella i Sarrión

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada