divendres, 5 d’octubre de 2012

Andoni Luis Aduriz, director gastronòmic d’Abadia Retuerta LeDomaine




Abadia Retuerta LeDomaine, el luxós hotel a la Ribera del Duero (Valladolid) inaugurat el passat mes de març, ha nomenat a Andoni Luis Aduriz (dos estrelles Michelin pel seu restaurant Mugaritz) com a nou assessor al capdavant de la direcció gastronòmica de l'establiment. Aquesta és l'única i la primera col·laboració en direcció gastronòmica que duu a terme Andoni Luis Aduriz en un restaurant. La nova línia gastronòmica del restaurant de LeDomaine serà la d'una cuina “contemporània, de tall creatiu, que es recolza en els productes i productors de la zona”, segons s’ha informat avui des d’aquest celler de Sardón de Duero. A la fotografia que acompanya aquest post es pot veure, d’esquerra a dreta, Enrique Valero, director general d’Abadia Retuerta; Andoni Luis Aduriz, director gastronòmic d’Abadia Retuerta LeDomaine, i Andres Araya, director de l’hotel LeDomaine.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada