Abadia Retuerta LeDomaine,
el luxós hotel a la Ribera del Duero (Valladolid) inaugurat el passat mes de març,
ha nomenat a Andoni Luis Aduriz (dos estrelles Michelin pel seu restaurant Mugaritz)
com a nou assessor al capdavant de la direcció gastronòmica de l'establiment. Aquesta és l'única i la primera col·laboració
en direcció gastronòmica que duu a terme Andoni Luis Aduriz en un restaurant. La nova línia gastronòmica del restaurant de LeDomaine serà la d'una cuina “contemporània,
de tall creatiu, que es recolza en els productes i productors de la zona”,
segons s’ha informat avui des d’aquest celler de Sardón de Duero. A la fotografia que acompanya aquest
post es pot veure, d’esquerra a dreta, Enrique Valero, director general d’Abadia
Retuerta; Andoni Luis Aduriz, director gastronòmic d’Abadia Retuerta LeDomaine,
i Andres Araya, director de l’hotel LeDomaine.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada