L’associació Cellers de Porrera, formada pels 17 cellers de Porrera, organitzen la quarta edició del tast “Carinyenes a Porrera”, que es celebrarà el divendres 4 de maig, a les vuit del vespre, a Cal Porrerà. Durant el tast es servirà un sopar elaborat pel restaurant Cal Carlets. Els cellers de Porrera posaran a disposició les millors carinyenes de la collita 2010 en un tast que han anunciat com “irrepetible”. Dels vins tastats només uns quants es trobaran al mercat en limitadíssimes produccions. La majoria són mostres de les carinyenes que després s’ensamblaran per tal d’elaborar els millors vins dels cellers, i que han estat embotellats especialment per aquest tast. Volen descobrir “el caràcter de la carinyena profundament arrelada i adaptada al nostre sol de llicorella, de vinyes velles de baixa producció, situada en diferents ubicacions i microclimes de l’accidentada orografia de Porrera”. Durant aquest acte també es podran tastar els vins de xarel·lo del seu celler convidat: Pardas (DO Penedès). Les places són molt limitades. És imprescindible reservar. Informació i venda anticipada a www.cellersdeporrera.com. Carin yenmes a Porrera és organitzat per Cellers de Porrera amb la col·laboració de l'Ajuntament de Porrera, el Consell Regulador de la DOQ Priorat i la Fira del Vi de Falset.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada