dissabte, 14 d’abril del 2012

La tercera edició de Poboleda Vins, dissabte que ve


El dissabte que ve, 21 d’abril, es fa la tercera edició de Poboleda Vins, una jornada tècnica on es tastaran els vins dels diferents cellers de Poboleda. Poboleda Vins està organitzat per l’Ajuntament i els cellers de Poboleda, i compta amb la col·laboració de la DOQ Priorat:
Els cellers i l’Ajuntament de Poboleda, amb el suport de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, organitzen el pròxim dissabte, 21 d’abril, la 3a Jornada Tècnica Poboleda Vins, en la qual es donaran a conèixer les característiques i singularitats de les vinyes i els vins d’aquesta vila de la DOQ Priorat. Poboleda farà una presentació conjunta dels seus vins , que seran descrits pels propis elaboradors en una sessió que començarà a les 10 h. Les persones inscrites en la jornada es podran fer una idea de quines són les característiques més pròpies de les vinyes, el sòl i els vins de Poboleda. La jornada tècnica Poboleda Vins neix en el context del projecte Vins de Vila, de la DOQ Priorat. El Consell Regulador d’aquesta denominació d’origen ha promogut la zonificació del seu territori de manera que aquests vins de vila es puguin identificar com a vins originaris de cada un dels seus municipis o viles. Els estudis científics que desenvolupa la DOQPriorat amb el suport del seu panell de tast, de la URV i de l’Institut Català de la Vinya i el Vi avalen la proposta d’identificar els vins de cada vila amb el seu territori, la seva cultura i la seva gent. Per aquest motiu, el Consell Regulador de la DOQ Priorat donarà suport a tota una programació d’activitats de difusió delsvins, de les viles i de la cultura del vi, que es duen a terme durant tot l’any a les viles que conformen la DOQ Priorat, que es poden consultar a la Guia d’Activitats de la DOQ Priorat (www.doqpriorat.org).

Així doncs, el programa de Poboleda Vins 2012 és el següent:

POBOLEDA VINS. 21 D’ABRIL DE 2012. Lloc: Sala Polivalent. C/ St. Jaume.

- 10 h. Acreditació i benvinguda.

Tast de vins negres de l’anyada 2008 dels cellers següents:

1. Terres de Vidalba

2. Agrícola de Poboleda, Cellers Unió

3. Burgos Porta “Mas Sinén”

4. Genium

5. Hidalgo-Albert

6. Jordi Domènech

7. Nunci

8. Mas d’en Just

9. Mas Doix

10. Mas la Mola

11. Pahí

- 14 h. Cloenda.

Dinar posterior acompanyat dels vins i productes locals.

18 h. Tast del llibre Cellers de Poboleda.

INSCRIPICIONS:

Es podran inscriure a la jornada tots els professionals del comerç, restauració i premsa especialitzada, així com aficionats interessats. Places limitades. Es pot trucar a l’Ajuntament de Poboleda, Carrer Nou, 94, 43376 Poboleda. Tel.: 977 82 70 97 o bé inscriure’s per correu electrònic a poboledavins@gmail.com. Drets d’inscripció: 10 € (tast i copa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada