La febrada pels gintònics sembla que no afluixa. Avui s'ha fet pública una jornada on no hi faltaran masters class ni una festa amb degustacions:
Cal Feru, la  botiga especialitzada de la Capital del Cava, i l’Ateneu Agrícola, el  teatre de Sant Sadurní d’Anoia, han organitzat una activitat molt  especial i única al voltant dels gintònics pel dissabte 28 d’abril: el  G&T taste – Sant Sadurní Gintònic taste. 
Han  organitzat aquest acte per celebrar la 10 edició de la Master Class de  gintònics de Cal Feru. L’acte central serà una Master Class especial en  la que el Brand Ambassador de cada ginebra i tònica participants  acompanyaran al sommelier Xavi Nolla per explicar els secrets per  preparar i degustar millor els gintònics.  
Es realitzarà a les 18 h a la sala – teatre de l’Ateneu. S’ha de fer inscripció prèvia ja que les places són limitades. 
La  mateixa sala la transformaran per crear un ambient chillout amb música  sessió club per desenvolupar la G&T party a les 23 h, que consistirà  en una festa amb degustació de gintònics servits per bartenders  professionals. A la sala hi haurà diferents barres i cada una servirà el  perfect serve de les ginebres i tòniques participant. Per fomentar la  degustació es podrà demanar el format de mig gintònic. 
Comptaran amb la participació de les millors ginebres i tòniques del mercat com: 
Ginebres:  o Gin9 Mascaró (Catalunya) o Citadelle (França) o G’vine (França) o  Hoxton gin (França – Anglaterra) o Bulldog (Anglaterra)  o Williams  Chase (Anglaterra)  o Sipsmith (Anglaterra) o No. 209 (Estats Units) 
Toniques:  o Original (Catalunya) o Schweppes o Britvic (Anglaterra)  o Fentimans  (Anglaterra) o Fever Tree (Anglaterra) o 1724 (Argentina) 
Hi  haurà altres actes paral·lels que farà que al poble de Sant Sadurní, el  dissabte 28 d’Abril, a més de Cava, es respiri l’ambient de gintònic.  
Aquests actes seran: 
o  Taller infantil - Experimentem amb el sentits: a la mateixa hora que la  master class, els  nens de 4 a 10 anys podran participar en un taller  per descobrir els sentits que intervenen en la confecció i degustació  d’un còctel sense alcohol a través d’un conjunt de jocs i activitats  guiats per monitors especialitzats. 
o G&T 2.0: es podrà participar dels tastos d’una manera interactiva a través de les xarxes de Twitter i Facebook.  
o  Els establiments de Sant Sadurní decoraran els seus aparadors amb la  temàtica del esdeveniment i elaboraran productes especials com: una  botifarra de gintònic, la xocolata per acompanyar el gintònic, una coca  de ginebra, una pastís especial...  
o El restaurants de Sant Sadurní aquell dia tindran menús especial creats per l’ocasió. 
  Les inscripcions es poden fer a Cal Feru al telèfon 93 891 0163 o a  calferu@calferu.com i a l’Ateneu al telèfon 93 891 27 89 o a  cenoia@cenoia.com. 
 A la web de Cal Feru www.calferu.com i al  blog http://gttaste.blogspot.com.es es pot tenir més informació i a  través de twitter @GTtaste2012 i facebook  http://facebook.com/GtTasteSantSadurni es pot estar al corrent a  l’instant. 

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada