dimarts, 17 d’abril del 2012

Presentació a Girona de Perelada Comercial davant d'uns 800 professionals


Peralada Comercial va celebrar ahir dilluns al Castell de Peralada davant d'uns 800 professionals de la restauració la seva presentació bienal dels productes que distribueix a Girona. Present en gairebé cinquanta països, Peralada Comercial, S.A. és la distribuïdora dels vins del Grup Peralada, així com altres cellers espanyols i estrangers de prestigi. La següent és la nota de premsa que han enviat als mitjans:

Van destacar les novetats presentades per Castell Peralada. El nou cava Stars Brut Nature 2009, amb una imatge innovadora, s’inspira en les nits més màgiques del festival de música que cada estiu, des de 1987, se celebra al Castell de Peralada. Elaborat a partir de les tres varietats clàssiques del cava (Parellada, Xarel·lo, Macabeu) i envellit durant dotze mesos en ampolla, presenta un color groc clar, cristal·lí i brillant, amb un abundant despreniment de fines bombolles que formen corona. En nas és net, amb notes afruitades i records de la criança. Sec, suau i complex en boca, té un gran equilibri gustatiu.
Després de l’èxit dels Cigonyes Blanc i Negre, el celler brinda un nou vi a la colònia de cigonyes que cada estiu fa niu al castell. Amb una atractiva i elegant presentació, el nou Cigonyes Rosé 2011 és un cupatge de Garnatxa (80%) i Merlot (20%) de color rosa pàl·lid i brillant, amb aroma de fruits vermells, espècies i fines notes herbàcies. En boca és rodó, fresc, envolvent, amb un postgust molt llarg i agradable.
També es va poder tastar l’exclusiu Ex Ex 9, l’últim vi en afegir-se a la col·lecció d’edicions limitades elaborades a partir dels millors èxits de l’àrea d’i+D del celler. En aquest cas es tracta de només 1.932 ampolles d’una combinació de dues collites diferents (50% 2010 i 50% 2011) que sortirà a la venda properament.
Una altra novetat de la casa és la nova gamma Vinya Júlia, un blanc, un negre i un rosat basats en varietats autòctones (essencialment Garnatxa i Macabeu), idonis per acompanyar la gastronomia mediterrània.
Pel que fa a la resta de marques pròpies del Grup Peralada, també van ser-hi els vins d’agulla Blanc Pescador i Cresta Rosa i els vins dels dos cellers del Priorat: Casa Gran del Siurana (Cruor, Gran Cruor, GR-174) i Cims de Porrera (Cims de Porrera Clàssic Garnatxa, Cims de Porrera Clàssic Caranyena, Solanes), així com la gamma de productes d’alimentació Peralada Gourmet i els nous ibèrics de Dehesa de Rocabertí.
En quant als vins d’altres Denominacions d’Origen que Peralada Comercial distribueix a Girona, es van poder tastar els vins de Rioja de Barón de Ley, Cvne, Viña Real i Contino; els Ribera del Duero de Félix Callejo, Matarromera i Valtravieso; l’albariño de les Rías Baixas Pedralonga, Gran Bazán i Vinum Terrae; i els vins de Toro i Rueda de F. Lurton.
A l’apartat de vins internacionals es van poder tastar alguns dels més prestigiosos vins francesos: Domaine Weinbach (Alsàcia), E. Guigal (Ròdan), La Chablisienne (Borgonya) i Pommery (Champagne). També van ser-hi els vins d’Oporto Rozès i representants emblemàtics del Nou Món com Penfolds (Austràlia), Robert Mondavi (Califòrnia), els vins de Xile i Argentina de F. Lurton o el celler neozelandès Te Mata Estate.
Entre els whiskies es va presentar una àmplia gamma d’escocesos (Auchentoshan, Glen Garioch, Teachers, Whyte & Mackay, Isle of Jura, Fettercairn, Highland Pride i Bowmore), però els assistents també van conèixer els principals representants de la nova potència del whisky a nivell mundial: els whiskies japonesos de Hibiki, Yamazaki i Hakushu.
Altres destil·lats van ser el cognac Courvoisier, les ginebres Nº209, Bluecoat i Finsbury, el vodka Vladivar, el ron Ronrico, la grappa Sibona i el licor de melón Midori.
A més, a l’apartat de cerveses va ser-hi la rossa txeca Pilsner Urquell.
En l’apartat d’aigües de gamma prèmium es van presentar les italianes S. Pellegrino i Acqua Panna i les gal·leses Tau i Ty Nant. Pel que fa a les begudes funcionals, va ser-hi Alcohol Killer.
Per últim, cal destacar també la presència dels ibèrics de gla de Sánchez Romero Carvajal, distribuïts a Girona per Peralada Comercial.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada