dimarts, 10 d’abril del 2012

El Vallformosa Convention Center acollirà les cinquenes Jornades de la Penedesfera


El Vallformosa Convention Center acollirà el 25 i 26 de maig les cinquenes Jornades de la Penedesfera, que se centraran en l'eTurisme:

El Vallformosa Convention Center, a Vilobí del Penedès, serà la seu de les 5es Jornades de la Penedesfera, les quals se celebrarn els propers 25 i 26 de maig. L’organització de l’esdeveniment és a càrrec de la Penedesfera, comunitat de blocaires i interessats en el web 2.0 del Penedès, aquells que tenen relació amb l’àmbit de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, que recentment ha superat els 900 membres i és secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP). En aquesta edició de les Jornades de la Penedesfera, comptarà amb la col.laboració en l’organització del Consell Econòmic i Social de l’Alt Penedès (CESAP), del qual en forma part l’IEP les associacions empresarials Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (ADEG), Unió Empresarial del Penedès (UEP) i Cambra de Comerç de Barcelona, així com les delegacions sindicals del territori de Comisions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT), per unir esforços en una conjuntura econòmica que ho requereix i enriquir encara més els coneixements compartits. Aquest any les jornades tindran un perfil molt formatiu, adreçades tant a l’emprenedoria empresarial com personal, amb la temàtica “eTurisme”, o el que és el mateix: Turisme en tots els seus segments i la seva aplicació en la Societat de la Informació i el Coneixement. Properament es donarà a conèixer el programa definitiu de les jornades, el qual encara s’està acabant de preparar i on, com en les anteriors edicions, si teniu suggerències o voleu col.laborar podeu enviar un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat. Tots els actes seran gratuïts i només caldrà una inscripció prèvia al Portal de la Penedesfera.

Les Jornades de la Penedesfera és la trobada anual de blocaires i interessats en el web 2.0 del Penedès, aquells que tenen relació amb l’àmbit de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. L’objectiu de l’esdeveniment és traslladar al conjunt de la societat el fenomen blocaire, les experiències i potencialitats de la Societat de la Informació i el Coneixement, mitjançant els blocaires penedesencs i les comunitats generades entorn dels seus blocs, gràcies a les eines del web 2.0 i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col.laborativa. Les jornades estan adreçades als penedesencs, de fora d’aquest territori i a tothom que vol introduir-se en aquest mitjà de comunicació. El Vallformosa Winery Convention Center agafarà aquest 2012 el relleu de les seus en anteriors edicions: Ateneu Igualadí d’Igualada (2011), Universitat UPC de Vilanova i la Geltrú (2010), Museu Vil.la Casals de Sant Salvador al Vendrell (2009) i Saló d’Espectacles de l’Unió del Casal Gelidenc de Gelida (2008).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada