dijous, 24 de març del 2011

Vins andalusos, d'Àustria, gewürz de Viñas del Vero, Campo de Borja, Nit de l'Enologia, Naveran i Dhuoda



L'agenda d'actes vitivinícoles d'aquests dies és més que remarcable. A banda de la presentació feta avui a Barcelona pel Consell Regulador de Rías Baixas, la Junta de Andalucía fa a l'Hotel Gallery de Barcelona durant tota la setmana i fins aquest divendres unes jornades gastronòmiques que inclouen un menú degustació elaborat pel cuiner d'Almeria amb estrella Michelin Alejandro Sánchez (50 euros), una cuina creativa a partir de la gastronomia tradicional d'Almeria, i regat amb vins del celler Alboloduy, també d'Almeria. També avui dijous la sumiller Meritxerll Falgueras ha presentat a Sitges el poc musculós però elegant Dhuoda, fruit de raïms d'alçada de la serra de Prades, mentre Naveran presentava al Semon de Barcelona els seus vins.  Dilluns que ve, 28 de març, es farà un tast de vins austríacs a les instal·lacions del FAD de Barcelona organitzat per l'oficina comercial d'Àustria. El 29 de març, el Saló Mirtó de Barcelona serà l'escenari on Viñas del Vero presentarà el seu gewürz del 2010. Per la seva banda, el Consell Regulador de Campo de Borja fa dimecres que ve, 30 de març, a l'Hotel Palace de Barcelona, una mostra de garnatxes i un tast magistral impartit pel primer Master of Wine espanyol, Pancho Campo. L'1 d'abril serà el torn de l'assemblea anual de l'Associació Catalana d'Enòlegs i la seva Nit de l'Enologia, que cesw fa a Poblet. Com veieu, l'agenjda treu fum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada