dimecres, 9 de març del 2011

La DO Catalunya, al març gastronòmic del Prat

Quinze restaurants maridaran receptes amb carxofa i pollastre de pota blava amb vins DO
Catalunya

ELS VINS DE LA DO CATALUNYA PARTICIPEN AL
MARÇ GASTRONÒMIC DEL PRAT DE LLOBREGAT

La Denominació d’Origen (DO) Catalunya participa a la segona edició del Març
Gastronòmic d’El Prat de Llobregat que tindrà lloc del 4 al 27 de març al municipi. Durant
aquests dies, quinze restaurants del Prat de Llobregat oferiran un menú especial on la carxofa i
el pollastre de la pota blava seran els protagonistes es podran maridar amb 3 vins recomanats
de cellers de la DO Catalunya a uns preus promocionals molt especials. Els vins són:
l’Equilibrista negre criança 2007; el Primer Vins negres 2009 jove i el Synera negre criança 2007.
D’altra banda, la DO Catalunya oferirà dos tastos guiats de vins oberts al públic per a
donar a conèixer els seus vins. Els assistents tindran l’oportunitat d’iniciar-se en la cultura del vi i
del tast, degustant 5 vins amb DO Catalunya (dos blancs, un rosat i dos negres), representatius
de l’ampli ventall de producte que s’elabora al país. Les dates són: dijous 17 de març a les
19:30 hores a l’Hotel Reinassance i divendres 25 de març a l’Hotel Ciutat del Prat. Els
tastos són gratuïts però les inscripcions obligatòries, a través de la web de la DO Catalunya
www.do-catalunya.com .
La iniciativa del Març Gastronòmic que organitzen anualment l’Associació de
Gastronomia del Prat i l’Ajuntament promociona els productes locals: la carxofa i el pollastre de
la pota blava.
La DO Catalunya engloba 60.000 hectàrees a tota Catalunya, amb una visió innovadora i
creativa del vi, comptant amb la confiança del consumidor, que l’ha convertit en la DO catalana
que més ampolles de vi comercialitza anualment. La DO Catalunya permet al viticultor elaborar el
seu vi amb flexibilitat i llibertat, ja que compten amb 27 varietats de raïm autoritzades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada