Durant els últims dies he recollit algunes reaccions al meu post sobre el 'calimocho'. A continuació us n'adjunto algunes preservant l'anonimat dels seus autors. Què en penseu?:
Està clar que segons qui defensi el vi, estem ben arreglats.
Toni
Això de la "maceració calòrica" pot ser un error del periodista i no del entrevistat, tot i que l'entrevistat,
en el tarannà de l'entrevista demostra una limitació intelectual important.
en el tarannà de l'entrevista demostra una limitació intelectual important.
Albert
Tota la feina pel terra... amb gent així no anem enlloc. És cert que al món del vi
hi ha molt pedant però dir que un vi d'un euro és millor que un de 100 basant-se
en criteris de gust... De totes maneres, espera que Parker parli positivament
del calimotxo i veuràs què passa, segur que hi ha algú que el segueix.
Mònica
Jajajaja, maceración calórica, eso es fuerte!!! Igualito que lo de elegir el vino adecuado para el calimocho en cuestión, telaaaaaa.
Raquel
A saber Ramón…….. Como veamos a la Paris Hilton beberse un calimocho en una de sus fiestas, espero que tengamos la rapidez para que al menos sea con vino español……..!!!!!!!!
Patricia
I tu què collons fas llegint el Diario Montañés?
Nacho
És flipant!! jeje. El calimocho està valorat com el que es mereix, una beguda que només serveix perquè els joves agafin una merda com un piano
a preu rebentat.
Ignasi
"Hem de començar pel principi de tot plegat. quines son les arrels de la paraula "Calimocho"?. no trobo quina connexiò pot tenir el nom amb el producte."
Jose
Però què és això !
Marta
"Interessant article Ramon, i interessant el que diu aquest paio. Entenc que "maceració calòrica" és un error tipogràfic, i entenc també l'enorme cultura del kalimotxo que hi ha tot el quadrant nord d'Espanya (Burgos, Cantàbria, Euskadi, Navarra i La Rioja). La gent jove no entèn la festa major del seu poble o ciutat si no és prenent el seu katxi de kanlimotxo (gots de litre que es comparteixen amb la colla). Dir que és un còctel em sembla agossarat (pot ser explosiu amb vi del l'Eroski i cola del Dia), però és la manera com la gent s'introdueix allà al vi. Els "nens" beuen katxis, els grans poc a poc van passant al jove i al criança, és un procès que no el tenim a casa nostra. La meva introducció al món del vi va ser així, amb el calimocho de les vacances a La Rioja, el gotet de vi quan era adolescent a casa dels avis i a casa meva amb el meu pare. Sempre vinculat als àpats i amb moderació. Ja saps el que penso de la gent jove i el vi. Veig masses artificis i que se li complica massa la vida a la gent. Les xifres de consum són testimoni clar del que passa i crec que iniciatives com les d'aquest club de Castrourdiales s'han d'aplaudir i recolzar des del món del vi."
David
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada