dijous, 17 de març del 2011

Nou medalles d'or per a Bujan



Tot i que no acostomo a creure'm això de les medalles i premis, no és gaire habitual que un celler s'emporti tantes medalles d'or com Freixenet a Alemanya. No deixa de ser un reconeixement més per un dels enòlegs catalans més destacat, l'autor de més milions d'ampolles de cava que ningú. Josep Bujan, de 60 anys, és un personatge que mereix el reconeixement del sector. No obstant això, Bujan no és l'únic enòleg de cal Freixenet. El treball és coral, però ell porta el timó.

Èxit rotund al Berliner Wein Trophy 2011
El jurat atorga sis medalles d’or als caves Freixenet

Freixenet Reserva Real                       Or
Freixenet Elyssia Gran Cuvée             Or
Freixenet Elyssia Pinot Noir                Or
Freixenet Cordón Negro Brut              Or
Freixenet Cordón Negro Rosado         Or
Freixenet Cava Nevada Seco               Or



Barcelona, març de 2011.- El prestigiós i reconegut concurs Berliner Wein Trophy 2011, a la seva 14ena edició celebrada a la capital alemanya, ha guardonat Freixenet amb sis medalles d’or. Una vegada més, el Grup Freixenet aconsegueix un magnífic resultat que reconeix el treball diari de la companyia i la recerca de l’excel·lència en els seus productes.

Freixenet Reserva Real, Freixenet Elyssia Gran Cuvée, Freixenet Elyssia Pinot Noir, Freixenet Cordón Negro Brut, Freixenet Cordón Rosado i Freixenet Carta Nevada Seco han estat els caves premiats amb medalla d’or  d’entre més de 3.200 vins que han participat en l’edició present.

Edición tras edición, estos premios alemanes se han consolidado como uno de los referentes más prestigiosos y reconocidos a nivel mundial. Actualmente, el Berliner Wein Trophy se sitúa entre los cinco mejores concursos internacionales del mundo. Además, cuenta con el reconocimiento oficial por parte de la Federación y de la Unión Europea, así como con el patrocinio de la OIV.

D'altra banda,
Freixenet aconsegueix quatre medalles al Gran Premi LaSelección


Freixenet Reserva Real                      Or
Freixenet Elyssia Gran Cuvée            Or
Freixenet Elyssia Pinot Noir               Or
Freixenet Cordón Negro Brut             Plata



Barcelona, març de 2011.- El jurat de la IV edició del Gran Premi LaSelección -Internationale Shaumwein Trophy 2011- ha atorgat a Freixenet tres medalles d’or i una de plata. Aquests guardons ratifiquen l’excel·lent qualitat dels caves de Freixenet, que no deixen d’acumular reconeixements allà on van.
Freixenet Reserva Real, Freixenet Elyssia Gran Cuvée i Freixenet Pinot Noir han estat premiats amb la medalla d’or, mentre que Freixenet Cordón Negro Brut ha aconseguit fer-se amb la medalla de plata.

A LaSelección es premien els millors vins espanyols que es venen o s’han venut a Alemanya, Suïssa i Àustria. Cada edició consolida aquest concurs com punt de referència i guia de compres per als consumidors d’aquests països. En aquesta edició, s’han presentat més de 1.600 mostres que han estat tastades a cegues per un jurat totalment anònim, format per experts qualificats de diferents sectors. Els guardons obtinguts en aquests prestigiosos premis atorguen un gran prestigi a nivell mundial.





Freixenet Reserva Real

El Reserva Real de Freixenet és un cava elaborat a l’estil de les grans cuvées franceses. Aquest distingit cava es caracteritza pel seu color groguenc llimona amb reflexes de palla, així com per la seva bombolla fina i abundant que forma una marcada corona. El seu aroma amb predomini de tons fruitals es converteix en un autèntic plaer, tant pel paladar com pel gust. En definitiva, un cava viu i amb bona estructura.

 Freixenet Elyssia Gran Cuvée

Aquest cava, amb fons elegant de fruites madures, es presenta amb agradables aromes a flor d’acàcia i mel. L’entrada en boca és suau i melosa. Al seu pas, els sabors a fruites tornen amb un agradable toc d’acidesa. Presenta un final llarg i harmònic.


Freixenet Elyssia Pinot Noir

   
Caracteritzat pel seu color gerd rosat i abundant bombolla, l’ Elyssia Pinor Noir és perfecte per a tots aquells amants del cava amb aromes intensos de fruites vermelles. Refrescant i amb el punt just d’acidesa, aquest cava de color viu produeix un final llarg i deliciós amb sabors de fruites ben madures.


Freixenet Cordón Negro Brut

Aquest lleuger i apreciat cava es caracteritza per l’alt contingut de raïm parellada en el coupage i la fermentació a temperatura controlada de 12ºC. D’aroma fi i intens amb predomini fruital, el seu color és groguenc palla brillant. Àmplia i elegant via retronasal, la seva bombolla és fina i persistent, formant una excel·lent corona. És net en sabors.


Freixenet Cordón Rosado

Cava de viu color maduixa, brillant i amb bombolla abundant de tamany mitjà. En la seva elaboració s’utilitzen varietat de Trepat i Garnatxa.
Afruitat amb aromes florals i llorer, notes de fruites vermelles i exòtiques, en boca mostra és fresc i lleuger. A més a més, és suau al paladar on apareixen de nou els sabors de fruites vermelles.


Freixenet Carta Nevada Seco

Su color es amarillo pajizo, limpio y brillante y su burbuja, de tamaño medio, forma una buena corona. Tiene ligeros aromas florales y una consistente estructura en boca, debido a una crianza media. 
El licor de expedición se elabora con vino del mismo coupage, envejecido 12 meses en barrica doble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada